کد خبر: 642110
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴
مدیر کل راه و شهرسازی گیلان از شاخص 44 درصدی آسفالت راه های روستایی در گیلان خبر داد.

مهدی خاوری با اعلام این خبر گفت: ما برای 1 پروژه در رودبار به طول 12 کیلومتر و 1 محور در شرق گیلان به صورت خود یاری اعلام آمادگی کرده ایم.

وی افزود: مجموع منابع ما در طول سال جدید برای نگهداری راه ها 20 میلیارد تومان است در حالی که ما به 600 میلیارد تومان در این راستا نیازمندیم.

مدیر کل راه و شهرسازی گیلان ادامه داد: حجم ورودی های سفر به استان 1 میلیون و 200 خودرو بوده که به زمان مشابه در سال گذشته 3/7 درصد افزایش داشته است.

وی رتبه کاهش تلفات در تصادفات را در گیلان،رتبه سوم کشوری ذکر کرد و گفت:استان گیلان 20 درصد کاهش تلفات درتصادفات را در ایام نوروز نسبت به مدت مشابه داشتهاست.

خاوری با اشاره به پروژه مسکن مهر افزود: تعداد واحدهای مسکن مهر با مجموعه کار بنیاد مسکن 73 هزار واحد است.

مدیر کل راه و شهرسازی گیلان یکی از تکالیف عمده این اداره را نظارت عالیه بر ساخت و سازها برشمرد و گفت: از مجموع 6 هزار و 800 پروانه ساختمانی صادر شده تا پایان بهمن سال گذشته و بازدید از 1 هزار و 100 مورد،بالای 95 درصد تخلف در بخش فنی و شهرسازی وجودداشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار