خبرگزاری تسنیم: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از ترک ابوظبی گفت: به مذاکرات و امکان دستیابی به توافقی در خصوص برنامه هسته ای ایران خوش بین هستیم.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه ابوظبی و پیش از سوار شدن به هواپیما به مقصد تهران به خبرنگاران گفت: تهران به امکان دست یابی به توافقی در خصوص برنامه هسته ای خود در مذاکرات با گروه 1+5 خوش بین است.
وی در این باره گفت: ما معتقدیم این توافق ممکن است در 3 ماه آینده بین جمهوری اسلامی ایران و شش قدرت جهانی حاصل شود.
وی در این باره و در خصوص مخالفت گروه های مخالف برای حصول توافق هسته ای گفت: ما از این گروه ها ترسی نداریم، چرا که ایران تکثرا گرا است.
Read, of course, far from my topic. But still, we can work together. How do you feel about trust management?!…
These are in fact impressive ideas in on the topic of blogging. You have touched some pleasant factors here. Any way keep up wrinting.|