کد خبر: 627496
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹
زن منافق اقرار کرده نحوه جنایت را در پادگان اشرف آموزش دیده است
زن منافقی که دو سال قبل مرد میانسالی را به طرز دلخراشی به قتل رسانده بود، به زودی در دادگاه کیفری استان محاکمه می شود.
زن منافقی که دو سال قبل مرد میانسالی را به طرز دلخراشی به قتل رسانده بود، به زودی در دادگاه کیفری استان محاکمه می شود.
به گزارش خبرنگار ما ، این پرونده از چهارم خرداد سال 90 و همزمان با ناپدید شدن مرد میانسالی به نام علیرضا به جریان افتاد. همسر او در توضیح شکایتش گفت: شوهرم ديشب از خانه بيرون رفت اما تا امروز هنوز برنگشته است. هرچه با تلفن همراهش هم تماس مي‌گيرم، گوشي او خاموش است.
بعد از طرح این شکایت، پرونده به دستور بازپرس دادسرای جنایی در اختیار تیم زبده‌ای از کارآگاهان مبارزه با آدم‌ربایی پلیس آگاهی قرار گرفت .
در حالی که کارآگاهان تحقیقات خود را برای ردیابی مرد گمشده آغاز کرده بودند، از کشف جسد مثله شده مردی کنار اتوبان صیاد شیرازی باخبر شدند.
در بررسي‌ها از سوي عوامل تشخيص هويت و پزشكي قانوني مشخص شد كه اعضاي بدن اين جسد كشف شده شامل دو دست، دو پاي بريده شده و سر كاملاً سوخته متعلق به يك مرد ميانسال است. بدين ترتيب با دستور قاضی پرونده جسد برای شناسایی به پزشکی قانونی فرستاده شد.آزمایشات پزشکی قانونی نشان داد جسد متعلق به مردی به نام علیرضا است که چند روز قبل ناپدید شده بود.
همچنین چند روز بعد از كشف جسد، چهاردهم خرداد پلیس خودرو مقتول را كه در خیابانی حوالی پاسداران پارک شده بود، کشف کردند.
از طرف دیگر مأموران در تحقيقات میدانی دریافتند علیرضا از مدتی پیش با زن میانسالی به نام معصومه رفت و آمد داشته و آخرین بار در نزدیکی خانه او مشاهده شده است. بنابراین کارآگاهان معصومه را به عنوان مظنون به قتل بازداشت کردند. متهم در نخستین بازجویی‌ها در ادعایی گفت : مدتی پيش با عليرضا آشنا شدم. او قرار بود براي من وام قرض‌الحسنه تهيه كند و به اين بهانه مبلغ ۷ ميليون تومان از من دريافت كرد اما پس از اينكه پول را از من گرفت، غيبش زد و ديگر از او هيچ خبري نشد. مأموران همچنین در بازرسی از خانه متهم موفق به كشف آثار خون شدند که مشخص شد وی با تناقض‌گویی قصد فریب پلیس را دارد.
در بررسی‌های سوابق متهم معلوم شد او از اعضاي سابق گروهك تروريستي منافقين بوده و به مدت سه سال هم در پادگان اشرف انواع آموزش‌هاي تروريستي را گذرانده است.
وی وقتی از سوی بازپرس درباره پیدا شدن لکه‌های خون در خانه‌اش مورد بازجویی قرار گرفت در ادعایی گفت: ساعت۲۴ پنجم خرداد، سرنشينان يك خودرو سواري مرا ربودند و يك ساعت بعد در حالی که زخمی بودم زير پل‌چوبي رهايم كردند. به احتمال زياد خون كشف شده روي فرش خانه‌ام هم آثار مربوط به آن جنايت است كه به خانه‌ام منتقل شده است.
همزمان با ادامه تحقيقات یکی از همسایه‌های متهم گفت: معصومه چند روز پيش به در خانه ما آمد و گفت شربت آلبالو روي يكي از فرش‌هايش ريخته است. او از من خواست فرش را در بالاي پشت بام خانه‌اش بشوييم. وقتی فرش را شستیم، متوجه شدم رنگ قرمز مربوط به خون است نه شربت آلبالو.
بعد از گذشت ۲۰ ماه از زمان رسيدگي به پرونده و در حالي كه مدارک و دلایل همگی نشان می داد عامل جنایت زن منافق است، وی برای چندمین بار با دروغ پردازی قصد انحراف پرونده را داشت و با ادعای جدیدی گفت : شوهر صيغه‌اي‌ام كه عبدالله نام دارد، عليرضا را به قتل رسانده است.
عبدالله بعد از دستگیری با انکار جنايت گفت: ششم خرداد سال گذشته معصومه با من تماس گرفت و به بهانه‌ای مرا به خانه‌اش کشاند. وقتی به خانه‌اش رفتم، معصومه چند بسته پلاستيك سياه را كه بوي تعفن از آنها خارج مي‌شد، به من داد و با كمك هم آنها را در صندوق عقب ماشينم گذاشتيم و به سمت اتوبان تهران‌ـ ساوه حركت كرديم و در آنجا بسته‌هاي پلاستيكي را در داخل گودالي انداختيم و خودش به تنهايي بسته‌هاي پلاستيك را با بنزين به آتش كشيد. او در مسير بازگشت به خانه گفت مردي را با ضربات چكش به قتل رسانده و سپس مثله كرده است.
متهم وقتی با اعتراف شوهر صیغه‌‌اي‌اش روبه‌رو شد، سرانجام لب به اعتراف گشود. وی گفت: مدتي بود كه در كار قاچاق عتيقه بودم كه با عليرضا آشنا شدم. بعد از اينكه مدتي با هم كار كرديم، احساس كردم قصد دارد از من كلاهبرداري كند. به خاطر همين با هم درگير بوديم تا اينكه موفق شدم پس از چند روز اصرار و به بهانه‌هاي مختلف او را به خانه‌ام بكشانم. وقتي به خانه‌ام‌ آمد، يك شربت مسموم به او دادم. وقتی از هوش رفت با چکش چند ضربه محکم به سر او زدم تا اینکه جان باخت. بعد از این جنازه او را به داخل حمام بردم و با استفاده از آموزش‌هايي كه در پادگان ‌اشرف ديده بودم، او را مثله كردم و در دو نوبت اعضاي بدنش را با کمک شوهرم از خانه بيرون بردم. متهم بعد از تحقیقات تکمیلی و بازسازی صحنه جنایت پرونده‌اش با قرار مجرمیت به شعبه اظهارنظر ویژه قتل دادسرای جنایی فرستاده شد. پس از آن قاضی آرش سیفی، دادیار شعبه اظهارنظر با بررسی اوراق پرونده متهم را مجرم شناخت و کیفرخواست پرونده را به جرم قتل عمد مرد میانسال و جنایت بر میت صادر کرد. بدین ترتیب زن منافق به زودی در دادگاه کیفری استان محاکمه می شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار