کد خبر: 624268
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۵
آیت الله حیدری هشدار داد

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان برخورد با سیاست‌های کنترل جمعیت در سا‌های گذشته را دارای افراط و تفریط دانست و خواستار تغییر نگرش در این زمینه شد.

به گزارش ايسنا، منطقه خوزستان، آیت‌الله محسن حیدری در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که امروز(دوشنبه، 11 آذرماه) در تالار شهدای این دانشگاه برگزار شد، با تاکید بر ضرورت اجرایی شدن دیدگاه‌های رهبری درباره موضوع تنظیم خانواده و کنترل جمعیت در کشور در حال حاضر، یادآور شد: پس از جنگ به دلیل خوف از رشد زیاد جمعیت، سیاست کشور بر اساس تنظیم خانواده و کنترل جمعیت و تنظیم مشوق هایی برای داشتن فرزند کمتر بنا شد. این سیاست تثبیت و به مرحله اجرا گذاشته شد، اما متاسفانه دچار افراط و تفریط شد و از سوی گروهی مورد افراط و از سوی گروهی دیگر مورد تفریط قرار گرفت.

وی معتقد است: در نتیجه اتخاذ سیاست یک یا دو فرزند در سال های گذشته، در حال حاضر مسوولان مملکت به نتایج وخیم و خطرناک و بسیار تکان دهنده‌ای رسیده‌اند. براساس این سیاست، جمعیت اکنون به سمت پیری حرکت می‌کند و طبق آمار، تا سال 95 نرخ رشد جمعیت کشور به صفر می‌رسد و بعد از سال 95 به زیر صفر خواهد رسید. بر اساس پیش‌بینی‌ها، جمعیت ایران در 1415 به 45 میلیون نفر تنزل می‌یابد؛ زیرا زاد و ولد بسیار کم می‌شود و جمعیت، جایگزین نمی‌شود.

وی اتخاذ این سیاست را در برهم ریختن ترکیب جمعیتی مذهبی کشور نیز موثر دانست و با بیان این‌که «این توطئه‌ای است که دشمنان برای ما طراحی کردند و ما به دست خودمان اجرا کردیم» اظهار کرد: در صورت ادامه این سیاست آن‌چه در سال‌های آینده اتفاق می‌افتد، معکوس شدن ترکیب جمعیتی کشور است و جمعیت زیادی از مردم کشور پیر می‌شوند.

حیدری گفت: اخیرا یکی از ایدئولوگ‌های آمریکا در جریان این مذاکرات این توطئه را لو داد و گفت آقایان این‌قدر بر انرژی هسته‌ای سخت‌گیری نکنید، خطری نخواهد داشت؛ زیرا در آینده نزدیک ترکیب جمعیت در ایران تغییر خواهد کرد و خطری از ناحیه ایران به ما نخواهد رسید. آن‌ها برای رسیدن به این هدف برنامه‌ریزی کرده‌اند و اکنون می‌فهمیم چرا یونسکو و سایر سازمان‌های زیر نظر سازمان ملل متحد از سیاست کنترل جمعیت در ایران تعریف و تمجید می‌کردند و این همه مدال افتخار برای کشور صادر کردند؛ معلوم می‌شود تمام این مدال‌های افتخار در نتیجه آن توطئه خطرناکی است که برای کشور طرح ریزی شده است.

وی با اشاره به دیدگاه مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر مبنی بر ضرورت عوض شدن سیاست‌ها ابراز عقیده کرد: ولی باید اعتراف کنیم بدنه اجرایی کشور همراهی نکردند و تاکنون طبق گزارشات مرکز مشاوره مراکز بهداشت به زوج‌های جوان توصیه می‌کنند فرزند کمتر داشته باشند و این بسیار خطرناک است.

وی با تاکید بر این‌که «همه و به ویژه مسوولان وزارت بهداشت و درمان در این زمینه مسوولیت دارند»، افزود: امیدوارم دولت جدید این قضیه را جدی بگیرد و به ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه به این مطلب توجه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار