کد خبر: 622459
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸
در جهان توسط فیلیپس معرفي شد
کمپانی فیلیپس اولین ریش تراش مجهز به لیزر را برای صاف کردن موی صورت ساخت.
 
محصول Beard Trimmer 9000 برای تنظیم خطوط صورت برای آقایان طراحی شده تا به راحتی بتوانند خط ریش و سایر بخشهای صورت را صاف اصلاح کنند.
 

لیزر روی دست ریش تراش طوری قرارداده شده که خط مستقیم و یکپارچه ای را بعد از روشن شدن، روی صورت کاربر می اندازد و بدین ترتیب خطی دقیق و صاف که معمولا دغدغه آقایان هنگام اصلاح صورت است بدست می آید.

عنصر لیزر به آسانی تعبیه شده و استفاده می شود و یک خط مستقیم از نور بوده که به صورت تابانده می شود.

با این لیزر صبح بهتری برای آقایان پیش بینی می شود تا سرحال تر و بدون دغدغه خطوط اریب روی صورت بر سر کارهای خود حاضر شوند.

مدل مذکور ضد آب بوده و زیر دوش و هنگام استحمام، بدون دردسر از مزایای آن استفاده کنید. باتری این ماشین جدید 60 دقیقه کار می کند.

اما آنچه لیزر نامیده می شود در واقع یک ال ای دی کوچک تعبیه شده روی دستگاه 99 دلاری است که فیلیپس آن را برای اولین بار عرضه کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار