کد خبر: 521025
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹

علیرضا نوین افزود: اجرای طرح موسوم به نهضت آسفالت که طی ۵ سال گذشته به عنوانی یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های عمرانی وخدماتی در دستور کار شهرداری تبریز قرار داشت در سال جاری نیز با جدیت دنبال می‌شود و مجموعه شهرداری تبریز، مناطق ده‌گانه و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه از ابتدای سال جاری، ضمن مطالعه و اولویت‌بندی مناطق و محلات شهری، اقدامات لازم را درستای اجرای این طرح انجام داده‌اند.
وی افزود: در حال حاضر بخش عمده‌ای از خیابان‌ها و معابر اصلی و مرکزی شهر و نیز محلات و خیابان‌های فرعی تحت پوشش طرح نوسازی و اصلاح آسفالت قرار گرفته‌اند و اجرای این طرح به تناوب در دیگر مسیرها، خیابان‌ها، معابر و محلات شهر تبریز ادامه خواهد داشت.
نوین ادامه داد: با توجه به در پیش بودن فصل تابستان به عنوان یکی از مهم‌ترین فصول مسافرپذیری تبریز، آماده‌سازی شهر به منظور استقبال شایسته از میهمانان ورودی به تبریز در اولویت است.
شهردار تبریز با تأکید بر این که حفاری‌های غیرمجاز و بدون مجوز برخی دستگاه‌ها و سازمان‌های خدماتی در سطح شهر یکی از اصلی‌ترین عوامل تخریب آسفالت و بدمنظر شدن خیابان‌های شهر به شمار می‌رود از تمام سازمان‌ها و دستگاه‌های خدماتی به ویژه ادارت آب، برق و گاز خواست پیش از اقدام به هرگونه حفاری مجوزهای لازم را از شهرداری تبریز اخذ و هماهنگی‌های لازم را به عمل آْورند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار