کد خبر: 519150
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹
باشگاه خبرنگاران: براساس این گزارش، فردا"یکشنبه18 فروردین92" سامانه بارشی در جنوب شرق و شرق کشور فعال بوده و بتدریج تا اواسط وقت روز "دوشنبه" از مرزهای شرقی کشور خارج می شود.
 
لازم به ذکر است، طی دو روز آینده "خلیج فارس" و امروز و فردا "دریای عمان" مواج است از این رو توصیه می شود که از هرگونه "عملیات دریایی" در این مدت اجتناب شود و "شناورهای سبک" و "قایق های تفریحی" نیز از تردد در این آب ها طی روزهای ذکر شده خودداری کنند.  
 
شایان ذکر است امروز بارش ها در استان های "فارس"، "بوشهر"، "کهگیلویه وبویراحمد"، "چهارمحال بختیاری"، جنوب "اصفهان"، شرق "کرمان" وشرق "هرمزگان" و فردا در استان های "کرمان"، "هرمزگان" و "سیستان وبلوچستان" از شدت زیادی برخوردار است از این رو آبگرفتگی معابر عمومی،افزایش آب رودخانه ها، سیلاب، خسارت به محصولات کشاورزی و باغداری و نیز خسارت به تاسیسات شهری و روستایی در استان های تحت تاثیر دور از انتظار نیست.
 
گفتنی است، وضعیت آب و هوای استان های "تهران" و "البرز" امروز، ابری،همراه با "رگبار" و "رعدو برق" و "وزش باد" وبرای بعدازظهر کاهش ابر پیش بینی می شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار