کد خبر: 502703
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۲
از مقابل ساختمان شبکه دو
ایسنا: مراسم تشییع پیکر نیما نهاوندیان، مجری برنامه‌های «ورزش از نگاه دو»، «دورخیز» و «توپ طلایی» با حضور مدیران، هنرمندان و برنامه‌سازان رسانه ملی و با همراهی خانواده و دوستان آن مرحوم، ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه روز سه شنبه از مقابل ساختمان شبکه دو واقع در خیابان الوند برگزار می‌شود.

پس از برگزاری مراسم، پیکر آن مرحوم به سمت بهشت زهرا (س)‌ برده و در قطعه هنرمندان به خاک سپرده می‌شود.

مرحوم نهاوندیان متولد ۱۲ فروردین ماه ۱۳۵۹ و دارای مدرک لیسانس علوم کشاورزی از دانشگاه گرگان بود.

نهاوندیان از یکم اسفند سال ۷۸ همکاری خود را با صداوسیمای مرکز گلستان آغاز کرده و همچنین از پنجم تیر ماه ۱۳۸۲ تاکنون مجری برنامه‌های ورزشی و اجتماعی شبکه دو سیما بوده است.

او در شبکه جام جم هم اجرای برنامه‌های متعددی را عهده‌دار بود و در رادیو ایران هم به عنوان گوینده و مجری کارشناس حضور داشته است.

مرحوم نهاوندیان در صداوسیمای مرکز گلستان هم به عنوان گوینده رادیو و گزارشگر بازی‌های بسکتبال تلویزیون مشغول به کار بوده است.

علت مرگ وی از سوی خانواده‌اش ضربه مغزی اعلام شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار