کد خبر: 499580
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۱ - ۰۴:۵۴
ایسنا: کیوان مرادیان کوچک‌سرایی، درباره توزیع سایر وام‌های دانشجویی نیز گفت: در سه ماهه اول سال تحصیلی ۱۵۱ میلیارد تومان اعتبار بابت کلیه وام‌های دانشجویی از سوی صندوق به دانشگاه‌ها درحال توزیع است.

وی اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز دانشگاه‌ها برای کلیه‌ وام‌های دانشجویی، تا قبل از پایان آذر ماه توزیع می‌شود.

وی درخصوص وضعیت توزیع یارانه تغذیه نیز گفت: همزمان با ۱۶ آذر، یارانه غذای دانشجویی نیز در بین کلیه دانشگاه‌های متقاضی توزیع می‌شود.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: تلاش شده علیرغم تعطیلی دو روزه پایتخت به دلیل آلودگی هوا، با توجه به باز بودن بانک‌ها، روند توزیع اعتبار مورد نیاز دانشگاه‌ها ادامه داشته باشد تا بتوانیم تا قبل از آذر ماه توزیع‌ اعتبارها را به انجام رسانیم.

به گفته کوچک‌سرایی، بیشترین تعداد متقاضیان برای انواع وام‌های دانشجویی به ترتیب مربوط به وام شهریه، وام تحصیلی، وام مسکن و پس از آن وام ودیعه مسکن است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار