فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت،محمدرضا شانه ساز افزود: با پیگیری های وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو بخشی از ارز مورد نیاز دارو تامین شده و خیلی از کارخانه ها مواد اولیه تولید دارو را تامین کرده اند و در حال حمل آنها هستند.
وی افزود: تا یکی دوماه آینده این کمبودهای مقطعی دارو را نخواهیم داشت. همچنین در این فاصله با استفاده از شرکتهای فوریت دارو، بسیاری از اقلام دارویی که دچار کمبود مقطعی شده اند را وارد کرده ایم.
وی ادامه داد: ممکن است برخی داروها به مدت یک هفته تا ۱۰ روز دچار کمبود شده باشند ولی به فوریت دارو وارد شده و مردم نگران نباشند. در مورد داروهای بیماران خاص و یارانه ای نیز ذخایر خوبی داریم، در خصوص برخی داروهای غیر هم که ضروری هستند در اسرع وقت به ذخایر چندماه قبلمان می رسیم.
شانه ساز گفت: با تخصیص ارز جدید بقیه کمبودها تهیه می شوند و اگر سیستم بانکی به همین طریق به تامین دارو اولویت بدهد، ذخایری که تهیه خواهیم کرد بازار را به وضعیت طبیعی بر می گرداند.
وی افزود: دشمنان به لحاظ توانمندی ما در تولید انواع و اقسام داروها و مواداولیه در داخل نتوانستند به اهداف خود از تحریم داروها برسند. اگر در نیمه اول سال توجه کافی به حوزه تامین ارز که همیشه بر ضرورت آن تاکید کردیم می شد حتی همین کمبودها را هم که می شنویم، نداشتیم.