کد خبر: 495616
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۳
معلم محجبه مصری که در روستای "الضبعیة" در جنوب مصر تدریس می‏‌کند به علت برخورد با بی‌حجابی ۲ شاگرد خود، به ۶ ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

به گزارش فارس به نقل از ابنا، «ایمان ابوبکر» معلم محجبه مصری که در روستای "الضبعیة" در جنوب مصر تدریس می‏‌کند به علت برخورد با بی‌حجابی ۲ شاگرد خود به ۶ ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

این معلم مصری موهای "منى بربش الراوی" و "علا منصور قاسم" ۱۲ ساله را به دلیل امتناع از پوشش در کلاس کوتاه کرد؛ ایمان ابوبکر که با این کار به ۶ ماه حبس و تعلیق از کار مواجه شده، گفته است که به هیچ جماعت یا حزب اسلامی گرایش ندارد.

این درحالی است که علمای مصری و اخوان المسلمین مصر محجبه بودن را اختیاری می‌دانند؛ ولی عده‌ای از مسلمانان خواستار اجبار حجاب برای غیر محجبه‌ها نیز هستند.

معارضین "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر می‌گویند: این قضیه کوششی از طرف مسلمانان برای تحمیل الگوی شریعت اسلامی در کشوری است که بیش از ۸ میلیون مسیحی در آن زندگی می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار