کد خبر: 1363101
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۹
معروفی: عملیات نصر آغازگر دوره جدید مقابله با دشمن است معاون فرهنگی سپاه گفت: ملت بزرگ ایران با تکیه بر قدرت الهی، پیروز و سرافراز خواهد شد.

جوان آنلاین: سردار حسین معروفی، معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امروز در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران اظهار کرد: ملت بزرگ ایران با تکیه بر قدرت الهی، پیروز و سرافراز خواهد شد. به گفته وی، با همدلی، انسجام و ایستادگی مردم، خط سازش، تسلیم و کودتا در کشور، به برکت رهبری، هوشیاری ملت ایران و آمادگی نیرو‌های مسلح، برای همیشه ناکام مانده و ناکام خواهد ماند.

به گزارش تسنیم، وی افزود: جنگ و دفاع ملت ایران در عرصه‌های مختلف از جمله حضور در میدان‌ها و خیابان‌ها، خطوط مقدم جبهه‌ها، عرصه دیپلماسی، حفظ انسجام ملی و تبعیت از رهبری، همچنان ادامه داشته و خواهد داشت.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران با اشاره به نقش مردم، نیرو‌های مسلح و دولت در شرایط کنونی کشور تصریح کرد: مردم مؤمن، آگاه و هوشیار ایران اسلامی، با برخورداری از بصیرت انقلابی، در کنار نیرو‌های مسلح آماده، شجاع و بیدار و همچنین دولت هماهنگ و پرتلاش، امروز در جایگاه قدرت قرار دارند.

معروفی تأکید کرد: دشمنان ملت ایران اکنون از توان و اقتدار مردم و نیرو‌های مسلح هراس دارند و این قدرت را به‌خوبی درک کرده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عملیات نصر سرآغاز مرحله‌ای جدید در مقابله با دشمنان ملت ایران است و پاسخی جدی و تعیین‌کننده به آنان محسوب می‌شود. بدون تردید، ایستادگی و مقاومت ملت ایران دشمنان را در جای خود خواهد نشاند و دیگر جرأت تعرض به این ملت بزرگ را نخواهند داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار