کد خبر: 1363009
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۹
بقائی: پس از تحولات دیشب، باید روند مذاکرات بررسی شود سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: آمریکا با ارسال پیام‌های متناقض، تغییر مکرر مواضع و مطالبات و همچنین نقض‌های مکرر آتش‌بس، به این روند آسیب وارد می‌کند.

جوان آنلاین: «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، در حاشیه مراسم اعطای نشان «پارسی جان» در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا اظهار کرد: با توجه به تحولات دیشب، لازم است شرایط و تحولات اخیر بررسی شود.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه روندهای دیپلماتیک در خلأ شکل نمی‌گیرند، گفت: برای پیشبرد هر مذاکره یا فرایند دیپلماتیک، وجود حداقل فضای لازم ضروری است. متأسفانه آمریکا با ارسال پیام‌های متناقض، تغییر مکرر مواضع و مطالبات و همچنین نقض‌های مکرر آتش‌بس، به این روند آسیب وارد می‌کند.

بقائی همچنین افزود: رژیم صهیونیستی نیز با نقض‌های مکرر آتش‌بس در لبنان، به روندهای دیپلماتیک لطمه می‌زند و طبیعی است که هر فرایند دیپلماتیکی از توسل به زور و اقدامات غیرقانونی در میدان متضرر شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران تأکید کرد: دیپلماسی و میدان دو امر جدا از هم نیستند، بلکه در کنار یکدیگر ابزارهایی برای صیانت از منافع و امنیت ملی ایران به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: هر جا که لازم باشد، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار به دشمن پاسخ خواهند داد و اتفاقات دیشب نیز نشان داد که نیروهای مسلح شجاع ایران در دفاع از کشور درنگ نمی‌کنند.

اسماعیل بقائی خاطرنشان کرد: در حوزه دیپلماسی نیز ارکان حاکمیت کاملاً هماهنگ عمل می‌کنند و در هر جا که لازم باشد از ابزار دیپلماسی و هر جا که اقتضا کند از توان نظامی برای دفاع از کشور استفاده خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار