کد خبر: 492435
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۶
برخی شهروندان ساکن مناطق اطراف بوستان ولایت هفته گذشته در تماس با برخی رسانة‌ها از مشکلات پیش آمده و سلب آسایش خود در پی برگزاری یک نمایش در این بوستان گلایه داشتند. 

ساکنان این منطقه در تماس خود اعلام کرده بودند که چند روزی است یک گروه هنری در ساعات پایانی شب نمایشی را در بوستان ولایت به اجرا می‌گذارد و در هنگام برگزاری نمایش صدای شلیک تیر ضدهوایی از بوستان به گوش می‌رسد که باعث ایجاد فضای ترس و ارعاب در میان ساکنان اطراف بوستان ولایت علی‌الخصوص کودکان و سالمندان شده است. این صدا به قدری زیاد و ادامه‌دار است که در شهرک‌های اطراف این منطقه به وضوح شنیده می‌شود. 

شهروندان این مناطق اعلام کرده بودند که به دلیل عدم اطلاع‌رسانی در این خصوص در شب‌های اول حتی شایعاتی مبنی بر حمله هوایی! و .. در میان ساکنان منطقه منتشر شده بود که سابقه شنیدن چنین صدایی را در زمان هشت سال دفاع مقدس از پادگان قلعه‌مرغی -که اکنون بوستان ولایت جایگزین آن شده است- داشتند. این شهروندان همچنین عنوان کرده بودند که انتظار داریم وجود چنین امکاناتی همچون پارک و بوستان باعث افزایش آسایش و رفاه حال ساکنان منطقه شود نه اینکه با برگزاری چنین مراسماتی دعا کنیم که کاش اصلا چنین بوستانی در این منطقه ایجاد نمی‌شد!
ظاهرا پیش از این تماس ساکنان منطقه با مسئولان این نمایش هم چاره‌ساز نبوده و با وجود اعلام نارضایتی نسبت به برگزاری چنین نمایشی در پاسخ به آنها اعلام شده است که در ابتدا قصد داشته‌اند با توزیع بلیط رایگان این نمایش در منطقه از ساکنان در این خصوص دلجویی کنند! 

این نمایش که ظاهرا در قسمت‌هایی از آن صحنه‌هایی از هشت سال دفاع مقدس به تصویر کشیده می‌شود برای القای حس بیشتر به بینندگان خود از شلیک تیر ضدهوایی استفاده می‌کند که به نظر می‌رسد با وجود نارضایتی ساکنان منطقه و سلب آسایش آنها نمی تواند ارزش مورد نظر را به همراه داشته باشد. از سوی دیگر با وجود تلاش رسانه‌های بیگانه برای ایجاد هراس و شایعه احتمال بروز جنگ و درگیری علیه کشورمان این اقدام بدون اطلاع‌رسانی در میان ساکنان منطقه چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ 

برنامه ترکیبی «شب آفتابی» با حضور ۴۰۰ هنرمند و هنرور از ۱۸ مهرماه به مدت یک ماه در بوستان ولایت تهران به روی صحنه رفته است. مخاطبان در این برنامه سفری به اعماق تاریخ خواهند داشت، به گونه‌ای که با گذر از دیوار زمان و مکان، وقایع و اتفاقات و برش‌هایی از تاریخ را به شکلی زنده و واقعی در اطراف خود می‌بینند.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
0
2
سلام الان ساعت نزدیک 23 هست انگار اینجا منطقه جنگی هستش از ساعت 8 شروع می کنند و هنوز صدای تیراندازی به گوش می رسه... کاش می شد صدا رو ضبط کرد و فرستاد! چه میشه کرد منطقه پایین شهریم دیگه... چاره ای نیست باید تحمل کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۲
0
1
فردا ۶ صب باید برم سر کار پارک ولایت انگار مرز شلمچه شده ساعت ۱۲ شب قدیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار