
لبناني كه جزو تيمهاي درجه ۳ آسيا به شمار ميرود و تا همين چند سال پيش آرزوي زدن گل به تيمي چون ايران را داشت، ديگر چه برسد به بردن ايران. ولي الان رؤياي لبنانيها از واقعيت هم فراتر رفته است.
آنها نه تنها توانستند براي اولينبار دروازه ايران را باز كنند بلكه اولين برد تاريخ شان را در ۴۰ سال اخير دشت كردند. اما كاربران جوان فضاي مجازي در هفتهاي كه گذشت از باخت تيم ايران بسيار ناراحت بودند و هركس به زباني از وضعيت فوتبال ايران گلهمند بود. پيام در وبلاگش درباره رفتن تيم ملي به جام جهاني مينويسد: « تيم ما ميخواد بره جام جهاني. نميبريم نميبريم. . . . بازيهاي برگشت ميگيم اگه ايران ۵ گل بزنه به كره تو كره و لبنان به ازبكستان ۳ بر صفر ببازه و قطر مساوي كنه ما ميريم پلي آف، تعطيل كنيد فوتبال رو تورو خدا. حيف اين همه پول كه به شما ميدن بيلياقتا.»
آريا در وبلاگ « اينجا تهران است» به شدت از باخت تيم ملي داغ كرده و ناراحت است: «بايد بگم كه تيم لبنان در رنكينگ فيفا رتبه ۱۲۴ و ايران رتبه ۵۴ را دارد. به هر حال باخت اين ميلياردرهاي بيغيرت و مفتخور را به مسئولان بيكفايت فدراسيون فوتبال تبريك ميگم و به اميد خدا با همين عزمي كه بچههاي پرادعا و تو خالي تيم ملي دارند تا چند ماه ديگه مالديو هم ما رو خواهد برد. كاشكي مسئولان از افتخارآفرينيهاي قهرمانان باغيرت و وطنپرست كشورمون در المپيك و پارالمپيك درس ميگرفتند و بودجه اين فوتبال كوفتي را كم ميكردند و بين ورزشهاي ديگر تقسيم ميكردند.» محمد هم با تيتر «در عين ناباوري تيم ايران به لبنان باخت» مينويسد: «چند روز پيش در رقابتهاي انتخابي جامجهاني تيم ملي فوتبال ايران به لبنان باخت. اين در حالي است كه تيم ايران از لحاظ رتبه جهاني و داشتن ستارگان بيشمار، به مراتب قدرتمندتر از تيم لبنان است. حالا تيم ايران از سه بازي انجام شده، يك امتياز دارد و در اين سه بازي تنها يك گل به ثمر رسانده است اما ما هنوز به صعود تيم ايران به جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل اميدواريم.»
راوين هم در وبلاگش درباره اين بازي مينويسد: «در اين بازي هيچ كار خاصي از ستارههاي ميلياردي ايران نديديم؛ ستارههاي افول كرده كه دريافتيشان از موجودي كل بازيكنان و كادرفني تيم لبنان بيشتر است، دريغ از يك پاس درست و جنگندگي.» اما حسين محمدي مطلبش را با سؤال تنبيه يا تشويق شروع ميكند و ادامه ميدهد: «به دنبال باخت تحقيرآميز به لبنان انتقادها از كارلوس كرش در شرايطي بالا گرفته است كه فارغ از يك نگاه احساسي بايد گفت تنها مقصر اين ناكامي مربي پرتغالي نيست، چراكه ساختار فوتبال ما بيمار است و طي اين چند سال به عوض پيشرفت، پسرفت كرده است. اگر مسئوليتي داشتم دستكم ۳۰ درصد از قرارداد باشگاهي بازيكنان تيم ملي را به عنوان تنبيه كسر ميكردم.»
كوروش هم در وبلاگش برنامهريزي صحيح را دليل پيشرفت فوتبال كشورهايي مثل لبنان و ژاپن ميداند: «نميدونم چرا اكثر مردم از باخت ايران به لبنان اينقدر شگفتزده و عصباني هستند. بهتره كه يك نگاه كوتاه به برنامه ۹۰ دوشنبه شب يعني شب قبل از بازي بكنيم. عادل فردوسيپور تصاوير بازيهاي قديم ايران و لبنان و شكستهاي پي در پي لبنان رو به بينندگان نشون ميده و اين تصوير رو در ذهن مخاطبان ايجاد ميكنه كه فردا هم ايران كمتر از ۴تا نميزنه. آقاي فردوسيپور، شما كه زحمت ميكشي و روند شكلگيري فوتبال در ايران رو به تصوير ميكشي، اي كاش اندازه پنج دقيقه هم كه شده روند رو به رشد فوتبال لبنان رو به تصوير ميكشيدي. لبنان ديگه لبنان ۲۰۰۰ نيست كه تو زمين خودش ۴تا بخوره و خوشحال باشه كه بيشتر نخورده. نه آقا! ديگه گذشت اون زمان. مشكل اينجاست كه براي ۹۹درصد كشورهاي جهان يك كلمه سرلوحه كاره؛ برنامهريزي. چرا اينجوري نگاه ميكنين؟ ميدونم، يه كم كنار اومدن باهاش واسه ما ايرانيها سخته.»