کد خبر: 486136
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۹
ایسنا: حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان در این باره اظهار داشت: کانادا در عرصه سیاسی و بین‌الملل وزنی ندارد. رییس سابق تلویزیون کانادا گفته بود که «به نظر می‌رسد وزیر خارجه کشورمان عوض شده است و شخصی به نام نتانیاهو آن را در اختیار دارد».

وی افزود: اقدام کانادا کاملا نمایشی بود؛ به طوری که ما شاهد بودیم نتانیاهو از دولت کانادا در این رابطه تشکر کرده است.

مدیر مسئول کیهان در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد کشورهای دیگر نیز اقدام کانادا را با هدف منزوی کردن ایران در عرصه بین‌الملل دنبال کند گفت: در موضوع دادگاه می‌کونوس نیز بسیاری از کشور‌ها سفارت خود را در تهران تعطیل کردند و اتفاقا آلمان شروع‌کننده آن بود و اما پس از مدتی دوباره درخواست کردند که سفارت خود را باز کنند و البته ایران نیز موافقت کرد؛ هرچند در مورد آلمان کمی آن را به تاخیر انداخت.

وی در مورد اینکه آیا دشمنان در منزوی کردن ایران موفق خواهند شد افزود: شرایط امروز تغییر پیدا کرده است، چند هفته گذشته وزیر امور خارجه سابق فرانسه که به عنوان مشاور ویژه اولاند، رییس جمهور فرانسه در منطقه حضور یافته بود پس از بازگشت در گزارش خود این طور عنوان کرده بود که «من به وضوح دیدم که دیگر غرب، ارباب دنیا نیست.»

وی ادامه داد: نمونه دیگر عدم موفقیت غرب در منزوی کردن ایران برگزاری موفق اجلاس جنبش غیرمتعهد‌ها در تهران بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار