کد خبر: 479184
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۶

مهدی شفیعی مقدم با بیان این خبر گفت: این اردو که دومین اردوی جهادی دانشجویان این دانشگاه در سال جاری است، شامل ۲۲ دانشجو بسیجی خواهر که برای انجام خدمات جهادی در زمینه های فرهنگی و آموزشی به روستاهای ده محمد و ملوند اعزام شده اند.
مقدم افزود: ۱۴ دانشجوی پسر نیز جهت انجام خدمات عمرانی و فرهنگی به روستای اسفندیار واقع در ۱۲۰ کیلومتری طبس اعزام گردیدند.
رئیس دانشگاه پیام نور طبس اهداف اجرای اردوهای جهادی را فرهنگ سازي، پالایش فردی، آمادگي براي مبارزه در راه آرمانهاي انقلاب، خدمت رساني دانست.
شفیعی مقدم آخرين و رايج ترين هدفي كه در اردوهاي جهادي پيگيري مي شود را خدمت رساني به مردم دانست و افزود: اين خدمت رساني شامل كارهاي عمراني ، فرهنگي،‌ مذهبي ، ورزشي و ... مي باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه يكي از اركان اردوهاي جهادي هجرت است تصریح کرد: جدايي از زندگي روزمره و حضور در محيطي با شرايط اوليه زندگي اين بستر را فراهم مي آورد تا شركت كنندگان بيش از پيش ضعفهاي فردي و تعلقات به زندگي روزمره را درك كنند.
وی گفت: اميد است با نگاهي چند بعدي و همه جانبه به اردوهاي جهادي بتوانيم در جهت تحقق تك تك موارد ذكر شده تلاش نماييم .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار