کد خبر: 470884
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۷
فارس: غلام‌محمد زارعی با مضحکانه عنوان کردن حکم دادگاه جنایتکاران کشور مصر اظهار کرد: مبارک نوکر آمریکا در کشور مسلمان مصر بود که با همت جوانان انقلابی این کشور از سریر قدرت به زیر کشیده شد.

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مبارک قاتلی است که دستش به خون جوانان مصر آغشته شده و حکم قاتل هم در اسلام قصاص است.

وی خالد اسلامبولی را نخستین شهیدی دانست که با دستان پلید مبارک به شهادت رسیده بود و گفت: ‌اگر این حکم مبتنی بر احکام الهی در کشور مسلمان مصر به اجرا درآید این عنصر نامبارک می‌بایست صدها هزار بار قصاص شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با ذکر این سخن که وقتی دادگاه به راحتی حکم یک عنصر محارب و ناقض حقوق بشر را از اعدام به حبس ابد تقلیل می‌دهد بی‌شک در انتخابات پیش رو نیز به ملت مصر خیانت خواهد کرد، افزود: آمریکا و شورای نظامی در این خیال به سر می‌برند که مردم مصر و همه کسانی که سرنوشت این کشور و آن ملت را دنبال می‌کنند از تحلیل آینده عاجز هستند در حالی که همه می‌دانند چه نقشه‌ای برای ملت مبارز مصر کشیده شده است.

زارعی عنوان کرد: با این حال خود این‌ها نمی‌دانند که اگر کمترین دستبردی به انتخابات مصر زده شود چه عقوبتی در انتظار آن‌ها خواهد بود و پی نبرده‌اند که ملت مصر با کینه‌ای که از این حکم دادگاه فرمایشی دارند در اقدامی انقلابی شورای نظامی، ته مانده‌های حکومت فاسد مبارک و همه ایادی جیره‌خوار استکبار در این کشور را به سرای نیستی خواهند فرستاد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار