مهر: مدیر کل حفاظت محیط زیست استان البرز گفت: کرج در طی سه دهه اخیر جزو ۸ شهر آلوده کشور قرار گرفته است.
حسن پسندیده ظهر شنبه در کارگروه کاهش آلودگی هوای کرج که در دانشگاه محیط زیست استان برگزار شد، افزود: مصوباتی در کارگروه کاهش آلودگی هوا داشتیم که این موضوع در سفر سوم هیئت دولت به استان البرز نیز پیگیری شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر جمعیت کرج یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر است که استان البرز محور مواصلاتی ۱۵ استان کشور و دارای بار ترافیکی زیاد است و روزانه بیش از ۸۰۰ هزار خودرو از این محورها تردد می کنند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان البرز گفت: در حال حاضر ۲۰ مرکز معاینه فنی خودرو در استان البرز فعال است که ۱۵ مرکز آن در شهر کرج است.
وی اظهار داشت: در سال گذشته طرح جامع کاهش آلودگی هوا در استان البرز با ۹ جلسه و مصوبات مختلف پیگیری و اجرایی شد.
پسندیده با اشاره به اینکه کرج دارای جوانترین سیستم حمل و نقل عمومی است، اضافه کرد: سامانه بلیت الکترونیکی نیز در سیستم حمل و نقل عمومی استان البرز فعال شده است.