کد خبر: 448716
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۵
محمد صادق زمانی - بالاخره سرکرده فرقه انحرافی عرفان کیهانی (حلقه) که به علت ادعاهای متافیزیکی و تشکیل تیم برای چندمین بار در بازداشت به سر می‌برد، به مدعی بودن خود اعتراف کرد و این اعتراف هم از برنامه ۲۰:۳۰شبکه سه پخش شد. 

از ابتدای زمستان ۸۸ که در گروه اجتماعی روزنامه «جوان»، به نقد و کالبدشکافی ماهیت شبکه عرفان کیهانی پرداختیم، بیش از یک سال و نیم می‌گذرد. یکی از موضوعاتی که در این مدت به عنوان یک دروغ از درون این شبکه مدعی مورد بررسی قرار گرفت، مدرک تحصیلی سرکرده این گروه (م-ط) بود. همه جا او خودش را دکتر یا مهندس معرفی می‌کرد و هوادارانش نیز دو آتشه تر از خود او، دکتر و مهندس‌اش می‌خواندند در حالی که او دیپلم است. 

در نوشته‌هایی که به انتقاد از مشی و منش خطرناک این فرد و گروهش می‌نوشتیم، بارها درخواست کردیم که سرکرده حلقه، مدرک تحصیلی خود را ارائه کند و یا روی سایت شخصی‌اش به نمایش عمومی ‌بگذارد، اما چون مدرکی در کار نبود، ارائه و نمایشی هم صورت نگرفت. 

اصرارها برای ارائه مدرک واقعی «م-ط» از سوی منتقدان سبب شد او دست به دامان دوستانش در انگلیس و ارمنستان شود تا مدرک دکترای افتخاری(!) به او بدهند که همین هم شد. 

به هر صورت، از همان ابتدا که نسبت به ماهیت و فعالیت این فرقه دست به قلم شدیم، نیتی جز هشدار و خیرخواهی به ویژه برای نسل جوان و نوجوان نداشتیم و هنوز هم نداریم وگرنه نه با «م-ط» و نه با هیچکدام از اعضای این فرقه خصومت شخصی نداریم. اگر این گروه را خطرناک ارزیابی کرده‌ایم و همچنان هم انحرافی ارزیابی می‌کنیم، نه از سر دشمنی شخصی با اعضای این فرقه که از باب توجه به این فرموده پیامبر اسلام(ص) است: ‌«کُلُّکُم راعٍ و کُلکُم مسئول عَن رعیته»؛ هر كدام از شما مسئول هستيد و درباره افرادى كه به سخن شما گوش مى دهند بازخواست خواهيد شد. 

«م- ط» در این اعتراف، دو نکته مهم را افشا کرده است که باید مورد توجه هواداران وی-که هنوز به بازگشت آنها از این مسیر انحرافی امیدواریم- قرار گیرد. او اعلام کرد: ‌«من مهندس و دکتر نیستم و مدرک علمی ‌ندارم و عرفان کیهانی موجب انحراف مردم شده است». ماه مبارک رمضان فرصت بسیار مغتنمی ‌است تا همه از اشتباهات خود برگردند. 

اما از این هم نباید غافل شد که تنها با دستگیری سرکرده این گروه، فعالیت‌های مخرب شبکه کیهانی متوقف نمی‌شود. چرا که اعضای این شبکه در تازه‌ترین اقدام خود، با برگزاری جلسات گوناگون، «م-ط» را منجی آخرالزمان معرفی می‌کنند!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار