
هم اندیشی شرکت های فعال در زمینه تولید و نصب آبگرمکن های خورشیدی با حضور مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در سالن 41A در شانزدهیمن نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد.
این گردهمایی با هدف بررسی پتانسیل و ظرفیت تولید و تهیه آبگرمکن های خورشیدی جهت نصب درساختمان های عمومی ، دولتی و خانگی و تجاری برگزار شد.
مهندس کاظمی مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در این هم اندیشی اظهار داشت: پس از هدفمند کردن یارانه ها استقبال و توجه مردم نسبت به استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان یک انرژی پاک و ارزان بسیار زیاد شده است.
مهندس کاظمی افزود: یکی از نهادهای بزرگ کشور تقاضای نصب یک میلیون آبگرمکن خورشیدی برای خانواده های تحت پوشش این نهاد را داشته است. و هدف از این هم اندیشی بررسی این موضوع با شرکت های فعال در زمینه انرژی خورشیدی به جهت داشتن پتانسیل ساخت و نصب آبگرمکن های خورشیدی مورد تقاضا بود.
لازم به ذکر است در این جلسه ظرفیت های موجود تولید و نصب آبگرمکن های خورشیدی مورد بررسی قرار گرفت و با وجود مشکلات و موانع پتانسیل و ظرفیت کافی جهت تولید و نصب آبگرمکن خورشیدی براساس تقاضای موجود کافی می باشد.