کد خبر: 441900
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۱
یک منبع آگاه با اشاره انتخابات آتی مجلس خبرگان رهبری گفت: با حمایت 61 عضو خبرگان رهبری از آیت‌الله مهدوی‌کنی تاکنون ریاست ایشان در مجلس خبرگان قطعی شده است.
یک منبع آگاه در گفت‌وگو با سایت خبرنامه دانشجویان ایران با اشاره به انتخابات آتی مجلس خبرگان رهبری، گفت: ریاست آیت‌الله مهدوی‌کنی بر مجلس خبرگان رهبری قطعی شده است.
وی با اشاره به حمایت اعضای خبرگان رهبری از آیت‌الله مهدوی‌کنی گفت: تا این ساعت 61 عضو مجلس خبرگان رهبری حمایت خود را از آیت‌الله مهدوی‌کنی اعلام کرده‌اند.
این منبع آگاه همچنین گفت: برخی از حامیان آقای هاشمی رفسنجانی با سفر‌های پی‌درپی به شهر قم، از مراجع تقلید خواسته‌اند که به حمایت از آقای هاشمی رفسنجانی بپردازند تا حمایت آنها در انتخابات مجلس خبرگان مؤثر باشد که تاکنون هیچ مرجعی این خواسته حامیان هاشمی را نپذیرفته است.
وی افزود: در یکی از موارد، یکی از نزدیکان آیت‌الله هاشمی جلسه‌ای یک ساعته با یکی از مراجع تقلید داشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار