کد خبر: 441030
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۱
سردار نقدی همایش کارگروه‌های انرژی بسیج مهندسین:
به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در همایش تخصصی کارگروه‌های انرژی بسیج مهندسین که امروز چهارشنبه برگزار شد، گفت: بیداری عظیم امروز را مدیون نورانیت ارزشمند شهدای انقلاب اسلامی به خصوص شهید مجید شهریاری هستیم.

وی با اشاره به نقش مهندسین در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس اظهار داشت: یکی از محورهای اساسی که به رژیم طاغوت ضربه زد اقدام مهندسین به خصوص در حوزه انرژی در جهت مخالفت با رژیم شاه بود و همچنین در زمان جنگ تحمیلی بسیجیان در حوزه انرژی، اقتصاد ایران را سرپا نگه داشتند.

نقدی افزود: مهندسین در عرصه شکستن تحریم در بخش‌های مختلف کارهای عظیمی را انجام دادند که دشمن را در مقابله با ایران عاجز کرد. همچنین درخشش مهندسین در عرصه هسته‌ای خود یک جنگ بود زیرا در این خصوص همه قدرت‌های جهان با هم جمع شده بودند که جلوی این کار را بگیرند ولی موفق نشدند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه تصریح کرد: امروز 70 درصد انرژی فسیلی دنیا زیر پای سربازان ولایت فقیه است و این دشمن را که به شدت وابسته به انرژی است آشفته کرده است و آینده امید بخشی پیش روی ما است.

نقدی ادامه داد: به زودی فلکه‌های نفت و گاز مسلمانان که امروز در دست آمریکا است به دست مردم می‌افتد و تمام مستکبرین تحریم خواهند شد و ملت‌ها از چنگال مستعمرین خارج می‌شوند و ما باید به آنان کمک کنیم.

وی با اشاره به تحولات منطقه و به خصوص کشور لیبی تصریح کرد: آمریکایی‌ها عامل خود را در لیبی گذاشته‌اند تا مقاومت کند که بهانه‌ای باشد برای حمله نظامی آنها زیرا نفت‌شان در خشکی تمام شده و به شدت به نفت نیازمندند و دوست ندارند شیر نفت به دست مسلمانان باشد و لذا در این کشورها توطئه می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: این مقاومت‌های نظامی در لیبی مثل شیطنت‌های صدام و در واقع شیطنت‌های خود آمریکا برای فراهم کردن شرایط سلطه بر آن کشور است و این حماقت بزرگتری از حماقت حمله به عراق خواهد بود زیرا در این کشور شیر مردانی هستند که حاضر نیستند خاکشان حتی یک روز هم تحت سلطه آمریکا باشد.

نقدی در ادامه تاکید کرد: در صورت حمله به این کشورها، آمریکا از تمام امت اسلام ضربات سختی خواهد خورد. این دهه، دهه حاکمیت ملت‌ها در منطقه و اخراج آمریکا و نابودی صهیونیست‌ها خواهد بود و این بار مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند زیرا باید از ملت‌های آزاد شده در برابر شیطنت‌های استکبار حمایت کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه جنگ‌های 33 روزه و 22 روزه و حمایت ایران از فلسطین نقش بسزایی در بیداری امروز ملت‌ها داشته است، اظهار داشت: صهیونیزم امروز محاصره شده و دوران مرگش فرا رسیده است. اگر ایستادگی را ادامه دهیم و الگو را سر پا نگه داریم این بیداری روند نابودی استکبار را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه وظیفه ما ساختن یک نظام الگو است، تصریح کرد: یک الگوی پیشرفته بیشتر از هر عاملی می‌تواند در بیداری و حمایت از ملت‌ها و شکست استکبار نقش داشته باشد، البته دشمن هم در مقابل این اقدام ما ایستاده و با تمام توان خود می‌خواهد چند نفر را در ایران به خیابان‌ها بکشد تا نظام ما را زیر سؤال ببرد و چهره نظام را مخدوش کنند.

رئیس سازمان بسییج مستضعفین با بیان اینکه دشمن خیلی هزینه می‌کند تا چهره ایران را آشفته نشان دهد، اظهار داشت: امروز قدرت رسانه‌ای در اختیار دشمن است و با صحنه سازی و ساختن فیلم‌های مصنوعی ممکن است چند نفری را اغوا کنند و به همین دلیل ما باید همیشه آماده باشیم. ما از اول انقلاب در معرض این میکروب‌های ضعیف بوده‌ایم و امروز یک اقلیت کوچک پرو و زورگو می‌خواهند حرف خود را بر اکثریت جامعه حاکم کنند.

وی با اشاره به اقدامات اخیر فتنه گران گفت: هفته اول پس از انتخابات موضوع اعتراضات، انتخاباتی بود ولی بعد از اینکه قضایا برای مردم روشن شد، مردم، فتنه‌گران را تنها گذاشتند و امروز این افراد باقی مانده، عناصر منافق هستند و باید جدی‌تر با آنها برخورد شود و ما هم در این خصوص گله‌مندیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بخش دیگری از سخنان خاطرنشان کرد: در انقلاب اسلامی بار سنگین خودکفایی را بر دوش داشته و داریم و باید سعی کنیم صنعت ما در همه حوزه‌ها به خصوص انرژی مستقل‌تر شود.

نقدی با تاکید بر اینکه یکی از معضلات امروز کشور بیکاری است، گفت: بخش انرژی در این حوزه بسیار موثر است چرا ما باید نفت خام صادر کنیم؟ ما دانش آن را داریم که خودمان از نفت بهره‌برداری کنیم و اگر این موضوع حل شود به قدری اشتغال ایجاد می‌شود که ما باید از خارج هم کارگر بگیریم.

وی افزود: ما باید به آینده‌های بعد‌تر هم نگاه عمیق داشته باشیم و با آینده‌پژوهی مسیر پیش رو را مشخص کنیم. بسیجیان باید با خلاقیت در عرصه علمی جهان نو آوری کنند، نظام ما مبتنی بر علم است و در هیچ نظامی به این اندازه به علم توجه نمی‌شود و حتی می‌دانیم یکی از شاخص‌های رهبری نظام ما دانشمند بودن است در حالیکه خیلی از رهبران دنیا افراد الوات و بی‌سروپا هستند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دور جدید فعالیت این سازمان گفت: رویکرد بسیج، امتداد مردمی همه نهادهای کشور است و بر همین مبنا گروه‌های تخصصی در بسیج ایجاد شده و امیدوارم این گروه‌ها باعث شکوفایی استعدادها در حوزه‌های مختلف شوند.

در ادامه مراسم سردار سعید فرجیان‌زاده رئیس سازمان بسیج مهندسین طی سخنانی اظهار داشت: بسیج به عنوان ادامه مردمی مجموعه‌ها و نهادهای کشور و امین مردم باید عملکرد دستگاه‌های هر بخش را رصد کند و راهکارهای مناسب را به مسئولین ارائه دهد، که بسیج مهندسین نیز در همین راستا بخش‌های مختلف از جمله بخش انرژی را رصد می‌کند و چالش‌ها و مشکلات و راهکارها را ارائه می‌دهد.

وی افزود: برای رفع مشکل اشتغال باید فرصت‌های دستگاه‌های مختلف و توانایی‌های مهندسان بررسی شود و با هدایت مهندسین بسیجی در بخش خصوصی می‌توانیم تا حدودی این مشکل را برطرف کنیم.

فرجیان‌زاده همچنین اعلام کرد: بزودی همایش ویژه‌ای در بخش اشتغال کشاورزی برگزار خواهد شد و همچنین با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های همایشگاه تخصصی در استان‌ها برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج مهندسین در پایان خاطرنشان کرد: با توجه سردار نقدی به بسیج مهندسین، امسال 5 شورای تخصصی و 5 مرکز که کارهای اجرایی را دنبال می‌کنند در سازمان بسیج مهندسین تاسیس شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار