کد خبر: 418778
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۸
شبکه‌ تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی شب‌ گذشته در واکنش به برگزاری همایش جنگ نرم در دانشگاه تهران برای کاهش تاثیرگذاری آن دست به دامان مزدوران رسانه‌ای خود شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، همایش دو روزه ملی جنگ نرم از روز گذشته سوم آبان ماه با سخنرانی محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان آغاز به کار کرد.
در روز نخست سخنرانان ویژه‌ای از جمله سردار سید یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور مرتبط با نیروهای مسلح، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.
در این خصوص شب گذشته و پس از گذشت چند ساعت از پایان روز اول همایش ملی جنگ نرم برخی از رسانه‌های خارجی و بخصوص شبکه بی‌بی‌سی فارسی بخش اعظم برنامه شبانگاهی خود را به پوشش خبری روز اول این همایش در دانشگاه تهران قرار داد و پس از آن با روزنامه‌نگاران و مفسران ایرانی خارج از کشور به مصاحبه پرداخت که مصاحبه‌ شوندگان بر علیه برگزاری این گونه همایش‌ها مطالبی را عنوان کردند.
امروز سه شنبه 4 آبان ماه دومین روز همایش جنگ نرم از دانشگاه تهران با پخش ویژه برنامه‌ای که در بی‌بی‌سی فارسی پخش شده بود برگزار شد تا بر همگان روشن شود که رسانه‌های بیگانه و ضد نظام اسلامی حتی تحمل برگزاری این چنین همایش‌هایی را در دانشگاه‌های بزرگی چون دانشگاه تهران ندارند.
با توجه به اینکه روز گذشته رئیس جمهور از لزوم مقابله جدی با جنگ نرم سخن گفت، اظهارات وی موجب وحشت رسانه‌های غرب و موجب شد تا بخش اعظم برنامه‌های خود را به این موضوع اختصاص دهند.
دبیرخانه همایش ملی جنگ نرم در دومین روز برگزاری این همایش با پخش مستندی از بازتاب همایش در رسانه‌های غرب به ویژه بی‌بی‌سی فارسی برای حضار، امروز به طور ویژه پانلی را با حضور کارشناسان رسانه و اساتید دانشگاه در این زمینه برگزار خواهد کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار