کد خبر: 415434
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۶

سارق سابقه‌داری پس از آنکه برای هفدهمین بار توسط پلیس اصفهان دستگیر شد به 64 فقره سرقت مغازه و لوازم داخل خودرو اعتراف کرد.
به گزارش خبرنگار «جوان»‌ سرهنگ حسین‌زاده، رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان در تشریح این موضوع گفت: مدتی قبل در جریان رسیدگی به پرونده سرقت چند باب مغازه کارآگاهان به شخصی به نام «حمید-ب» که از سارقان سابقه‌دار محسوب می‌شود مظنون شده و او را دستگیر کردند.
وی با اشاره به اینکه متهم در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود، گفت: با این حال وی وقتی به پلیس آگاهی انتقال یافت و با مدارک و شواهد کافی مواجه چاره‌ای جز بیان حقیقت نیافت و به جرم خود با همدستی یکی از دوستانش به نام احسان اقرار کرد.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان افزود:‌به دنبال اعتراف مروج این سارق منزل مخفیگاه متهم دیگر پرونده نیز شناسایی و وی نیز بازداشت شد.
به گفته سرهنگ حسین‌زاده، احسان نیز در جریان تحقیقات اولیه پلیسی به جرم خود اقرار کرد و گفت: ما معتاد به مواد مخدر هستیم و برای تهیه پول کراک دست به سرقت منازل و لوازم داخل خودرو می‌زدیم.
با دریافت این اعتراضات متهمان پس از بازسازی صحنه و شناسایی از سوی مالباختگان تحویل مقامات قضایی شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار