کد خبر: 405992
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۳
یک مرجع تقلید، سخنان رئیس دفتر رئیس جمهور را ناموزون خواند و از رئیس جمهور خواست اگر به هر دلیلی نمی‌تواند با مسئول دفترش خداحافظی کند، وی را به سکوت دعوت کند.
به گزارش فارس، ‌آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی بعد از ظهر امروز در سخنرانی خود در جمع نمازگزاران حرم مطهر حضرت معصومه (س) با بیان اینکه در حال حاضر تضعیف دولت کار صحیحی نیست، تصریح کرد: اگر کسی ایرادی به دولت دارد، دولت باید قوی باشد زیرا مرتباً از سوی کشورهای خارجی تهدید می‌شود.
وی با بیان اینکه در مقابل تهدید خارجی، موضع داخلی باید قوی باشد، ادامه داد: دولتی‌ها نباید خودشان را تضعیف کنند.
استاد حوزه علمیه قم سخنان رئیس‌دفتر رئیس جمهور را مایه تضعیف موضع داخلی دانست و اضافه کرد: اینکه رئیس دفتر رئیس جمهور هر روز بلند شود و سخنی ناموزون بگوید و در جامعه تنش ایجاد کند، این به جبهه داخلی ضرر می‌زند.
وی افزود: دولت نیز به دنبال این سخنان وقتی می‌خواهد از او دفاع کند، به جای آن که او را نجات دهد، محبوبیت خود را درمیان ارزشی‌ها کم می‌کند.
آیت‌الله مکارم شیرازی تصریح کرد: اگر رئیس جمهور به هر دلیلی نمی‌تواند با مسئول دفترش خداحافظی کند او را سفارش به سکوت کند، تا فعلا با سکوت موضع خود را در مقابل تهدیدات خارجی حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه باید در مقابل دشمن خارجی باید قوی باشیم، ادامه داد: دولت نباید خودش را تضعیف کند اما نباید چشمانمان را به روی واقعیت‌ها ببندیم و باید مطابق واقعیت‌ها عمل کنیم.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به گلایه‌های مردمی نسبت به گرانی ارزاق عمومی اظهار داشت: مردم نسبت به گرانی ارزاق عمومی و مال‌الاجاره‌ها شکایت دارند، باید به این مسائل توجه شود و مشکلات طبقه ضعیف جامعه حل شود.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود ماه مبارک رمضان را ماه تلاوت قرآن برشمرد و گفت: تلاوت قرآن باید با تدبر باشد و معنا و مفهوم آن توجه شود.
آیت‌الله مکارم شیرازی اضافه کرد: بهتر است آیات قرآن را کمتر بخوانیم اما در آنها تدبر کنیم تا آن که آنها را بیشتر بخوانیم و نسبت به مفهومشان بی‌توجه باشیم.
وی با اشاره به اینکه در دعای ماه مبارک رمضان آدمی به توجه به 14 دسته از افراد توصیه شده است، ادامه داد: اسیران خاک، فقیران، گرسنگان، برهنگان، بدهکاران، غم‌زدگان، غریبان دور از وطن، اسیران،‌ بیماران و کسانی که دچار مفاسد اجتماعی هستند از این جمله‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار