کد خبر: 402626
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۴
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه موضع‌گیری رئیس جمهور را در خصوص تحزب قبول نداریم، گفت: در صورتی که تحزب در داخل کشور رونق و عمق پیدا کند پیشرفت بهتری در تمام امور کشور صورت می‌گیرد.
به گزارش روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب مؤتلفه در اجلاس رؤسای واحد بانوان استان‌ها و شهرستان‌های این حزب طی سخنانی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: علت اینکه در حزب مؤتلفه واحد بانوان تشکیل شده به دلیل اهمیت ویژه نقش بانوان در سرنوشت کشور است؛ نقش زنان به اندازه‌ای مهم است که حضرت امام خمینی (ره) نقش زنان را از نقش مردان مؤثرتر در سرنوشت انقلاب و کشور دانستند.
وی افزود: وظیفه بخش بانون حزب، چه در مرکز و چه در استان‌ها و شهرستان‌ها یک نوع اشراف، اطلاع و وظیفه‌ای جامع الاطراف‌تر از معاونت‌های مختلف است، زیرا مسئول بانوان آنچه که لازمه پیشرفت حزب است را باید بداند و عمل کند.
دبیرکل حزب مؤتلفه در ادامه تأکید کرد: اعضای حزب مؤتلفه اگر به فکر پیاده کردن احکام الهی در پهنه جغرافیایی و در کره زمین برای آماده شدن زمینه ظهور حضرت حجت (عج) هستند، باید دائما ذهنشان به مقوله مهم اهرم حکومتی، اشتغال ذهنی داشته باشد. حزبی که این‌گونه نباشد، حزب دینی نیست.
حبیبی در مورد خصوصیات احزاب نیز تصریح کرد: احزاب باید قدرت تولید فکر داشته باشند، باید برای اداره امور مختلف کشور برنامه داشته و در خصوص حل مسائل به صورت کارشناسی سخن بگویند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: حزبی که با یک کادرسازی دقیق مدیران شایسته و متدین را برای اداره کشور نساخته و یا نشناخته باشد به وظیفه خود عمل نکرده است.
حبیبی با بیان اینکه ما برای تعمیق و گسترش تحزب در کشور اعتقادمان این است که احزاب باید در بالاترین سطح ایدئولوژیک، کادرسازی و برنامه‌ریزی حضور داشته باشند، اظهار داشت: اگر احزاب با این خصوصیات در میدان انتخابات وارد شدند، مردم با آگاهی بیشتر پای صندوق‌های رأی آمده و به برنامه‌ها و مدیران رأی می‌دهند.
وی ادامه داد: در صورتی که تحزب در داخل کشور رونق و عمق پیدا کند پیشرفت بهتری در تمام امور کشور صورت می‌گیرد.
دبیرکل حزب مؤتلفه تصریح کرد: ما موضع‌گیری رئیس جمهور را در خصوص تحزب قبول نداریم، دشمنان امروز با ساماندهی و کار تشکیلاتی به سراغ اصل انقلاب و ولایت فقیه آمده‌اند و ما نمی‌توانیم در مقابل آنها متفرق باشیم زیرا در این صورت در مقابله با دشمن شکست می‌خوریم.
وی افزود: ما از موضع‌گیری‌های دولت در خصوص تحزب تعجب می‌کنیم.
دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی توسعه کمی و کیفی حزب را ضروری دانسته و خاطرنشان کرد: هر زمان تعداد اعضا و دفاتر حزب بیشتر باشد ما توسعه کمی پیدا کرده‌ایم و برای حزب مطلوب‌تر است؛ اگر جذب آراء عمومی در انتخابات‌ها بیشتر از گذشته باشد معلوم می‌شود توسعه کیفی داشته‌ایم.
وی در ادامه با اشاره به جذب آراء مردم نیز گفت: ارتباط دائمی، مستمر و سازماندهی شده ما با عامه‌ مردم اولین و مهمترین شروط توسعه کیفی است، ما باید با شناسایی خواسته‌های مردم برای رفع مشکلات آنها برنامه‌ریزی کنیم.
حبیبی ادامه داد: برخی خواسته‌های مردم مشروع است، اما برآورده شدن این خواسته‌ها مقدور نمی‌باشد که باید برای مردم توضیح داد و آنها را توجیه کرد اما برخی خواسته‌های مردم که هم مشروع بوده و امکان‌پذیر است باید پشتیبان مردم باشیم و از مسئولین خواسته‌های مردم را پیگیری کنیم.
وی در خصوص خواسته‌های احتمالا نامشروع مردم نیز اظهار داشت: اگر برخی خواسته‌های مردم نامشروع بود باید مردم ارتباط و تعامل برقرار کرده و بگوییم به این دلایل این خواسته‌های شما نامشروع است.
حبیبی تأکید کرد: مردم در صورتی به حزب، اعتماد می‌کنند که حزب در مقابل خواسته‌های آنها حرف حساب شده و قابل توجیه داشته باشد.
دبیرکل حزب مؤتلفه در ادامه تأکید کرد: اصولگرای واقعی جلوتر و عقب‌تر از رهبری عمل نمی‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار