کد خبر: 386060
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۴
فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه از آغاز فاز تاکتیکی مانور پیامبر اعظم (ص) و ادامه آن به مدت دو روز خبر داد.
به گزارش فارس از بندرعباس، علیرضا تنگسیری دقایقی پیش با حضور در جمع خبرنگاران ضمن تشریح عملیات‌های دومین روز از رزمایش پیامبر اعظم (ص) اظهار داشت: در این روز سه عملیات تمرین می‌شود.
وی ادامه داد: عملیات غواصی ویژه توسط نیروهای بسیج مردمی و غواصان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه با استفاده از تجهیزات مدرن غواصی و تمرین جاگذاری مین‌های غواص‌حمل نیز یکی دیگر از عملیات‌های اجرایی امروز است.
فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه همچنین در ادامه ابراز داشت: رهگیری شناورهای عبوری و دشمن فرضی‌ و تفکیک آنها با هدف ارسال اطلاعات به سایت‌های موشکی نیز جزو تمرین‌های امروز رزمایش پیامبر اعظم (ص) است.
تنگسیری یادآور شد: رهگیری هوایی و شلیک توپ‌های هوایی نیز از دیگر مراحل مانور است که با شناسایی هواپیماهای گذری فرضی از منطقه آغاز و با اقدامات متعاقب پایان می‌یابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار