به گزارش «جوان»، ساعت 20 سهشنبه شب به افسر نگهبان کلانتری ترمینال جنوب خبر داده شد که زن 57 سالهای بر اثر بسته شدن روسری به دور گردنش خفه شده است.
با اعلام این گزارش، اکیپی از مأموران به همراه بازپرس کشیک قتل در محل وقوع این حادثه در خیابان شوش حاضر شدند.
در بررسیهای اولیه مشخص شد که همسایهها موضوع قتل را به پلیس خبر دادند. همچنین در بررسیهای بعدی دیده شد که در عکسهای آلبوم این زن 57 ساله، او مقدار زیادی طلا به خود آویزان کرده که با بررسیهای دقیقتر مشخص شد این طلاها مورد دستبرد قرار گرفته است.
همچنین معلوم شد که مقتول چهار سال قبل از همسر خود که یک تبعه افغان بوده و 20 سال از او کوچکتر بوده، جدا شده است.
برپایه این گزارش، به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عامل این جنایت در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.