کد خبر: 208303
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۸
رییس قوه قضاییه با تاکید بر اهمیت هفته وحدت و تقویت وجوه اشتراکات زیاد بین فرق مختلف مسلمانان از جمله دین، کتاب و پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: می‌توان قدرت واقعی اسلام را در جهان نشان داد و مسلمانان باید آگاه باشند که تاکید دشمنان بر اختلافات برای ادامه سلطه آنان است.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسوولان عالی قضایی با تبریک ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق (ع) و هفته وحدت و همچنین برشمردن مناقب و شان والای پیامبر اعظم (ص) گفت: وجود مبارک رسول اکرم (ص) و ائمه اطهار(علیهم السلام) واسطه فیض الهی‌اند و اگر نبود وجود ذی‌جود آن حضرت، بشریت از رحمت واسعه الهی محروم می‌ماند.
رییس قوه قضاییه با توصیه بر اجتناب از معاصی و روزمرگی، مراقبت و توجه روزانه برای زدودن حجاب‌ها را متذکر شد و اظهار کرد: برای رسیدن به مدارج عالی انسانی، پیمودن راه پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) ضروری است، زیرا آن بزرگواران واسطه
حق مطلق و مؤید به روح القدس‌اند که مقامی فراتر از همه خلایق و حتی ملائک مقرب الهی است.
لاریجانی راجع به برگزاری همایش همبستگی ملی و اسلامی برای آینده فلسطین در هفته وحدت با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در جمع رهبران گروه‌های مقاومت فلسطینی گفت: دفاع ما از فلسطین فقط دفاع تاکتیکی نیست بلکه این موضوع از سیاست‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی است که به عنوان یک ارزش آن را پیگیری می‌کنیم و کشور ما در بین کشورهای اسلامی و حتی همه کشورهای جهان پرچم دار دفاع از ملت مظلوم فلسطین بوده و یکی از علل اصلی مخالفت غرب و آمریکا با جمهوری اسلامی نیز همین موضوع است.
رییس قوه قضائیه در ادامه از تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای دستگیری شرور خائن عبدالمالک ریگی قدردانی کرد و گفت: این موضوع نشان‌دهنده نقطه قوت و اقتدار نظام اسلامی در برخورد با هنجارشکنان و برهم زنندگان امنیت کشور است و به حامیان خارجی این شرور و عوامل سرسپرده داخلی نشان داد که سعه صدر و متانت نظام اسلامی هرگز شامل حال خائنان به مردم نخواهد شد و مردم ستم دیده و داغدار بدانند که دستگاه قضایی قاطعانه با این قبیل مسایل برخورد خواهد کرد.
لاریجانی با پر اهمیت دانستن اقدامات اطلاعاتی و امنیتی به منظور دستگیری عبدالمالک ریگی اظهار داشت: دستگیری این شرور که اوج بی رحمی و جنایت را در حق مردم مظلوم منطقه روا داشته است، نقش پنهان کشورهای غربی در آمریت جنایات توسط این گروه را افشا کرد.
این گزارش همچنین حاکی است در ادامه این جلسه مسوولان عالی قضایی بند 5 اصل 156 قانون اساسی در خصوص وظایف قوه قضاییه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم را مورد بحث و بررسی قرار دادند و در برخی موارد تصمیمات مقتضی اتخاذ کردند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار