کد خبر: 200397
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۰
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به بیانیه خروج از بحران موسوی گفت: بیانیه‌ موسوی تنها راه ادامه حیات سیاسی‌اش است.
آیت الله عبدالنبی نمازی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با فارس، با اشاره به شعارهایی که در روز عاشورا توسط حرمت‌شکنان داده شد، گفت: رد اصل ولایت فقیه به معنای رد حدیث امام صادق (ع) و رد امام صادق (ع) به معنای رد حکم خداست که در حد شرک است.
وی افزود: بحث در مورد این‌گونه موارد فایده‌ای ندارد، زیرا این افراد دیگر چشم و گوششان بسته شده است و مصداق بارز آیه «صم ٌبکمٌ عمیٌ فهم لایعقلون» شده‌اند.
عبدالنبی نمازی در ادامه تصریح کرد: این عده قلیلی که خواستار تغییر حکومت اسلامی هستند به مردم پاسخ دهند که می‌خواهند حکومت را به دست چه کسانی بسپرند؟ آیا می‌خواهند باز حکومت را به دست برده‌های آمریکا و انگلیس بدهند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به بیانیه اخیر موسوی گفت: صحبت در این‌گونه موارد وقت تلف کردن است زیرا تاریخ مصرف موسوی مدت‌هاست تمام شده و بیانیه‌هایش امروز تنها راه ادامه حیات سیاسی‌اش است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار