کد خبر: 1308375
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
غزه در آستانه کشتار با بزرگ‌ترین قحطی سیستماتیک  گرسنگی تحمیلی صهیونیست‌ها به مردم غزه، وضعیت وخیم انسانی را در این باریکه به جایی رسانده است که بنابر شواهد موجود و به زعم ساکنان غزه، عملاً یک ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته تا وقوع بزرگ‌ترین قحطی تاریخ زمان باقی است

جوان آنلاین: گرسنگی تحمیلی صهیونیست‌ها به مردم غزه، وضعیت وخیم انسانی را در این باریکه به جایی رسانده است که بنابر شواهد موجود و به گفته ساکنان و شاهدان عینی، عملاً یک ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته تا وقوع بزرگ‌ترین قحطی تاریخ زمان باقی است. حماس از وضعیت جاری در غزه با عنوان «سازوکار کشتار سیستماتیک» یاد کرده که تحقیقات جهانی را می‌طلبد. 

منابع خبری دیروز، از شهادت شماری دیگر از ساکنان غزه در جریان حملات ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند. نکته دارای اهمیت این است که ۵۱ نفر از ۵۴ شهید، افرادی بودند که منتظر دریافت کمک بودند. فقط در حمله روز یک‌شنبه نظامیان صهیونیست به تجمع آوارگان فلسطینی منتظر دریافت آرد، ۱۸نفر شهید و ده‌ها تن زخمی شدند. در هفته‌های گذشته، جنبه دیگر اقدام صهیونیست‌ها در غزه پر رنگ شده و با گذشت ماه‌ها از عملیات این رژیم در نوار غزه، حالا و در شرایطی که اسرائیل از دستیابی به توافقی برای آتش‌بس و آزاد کردن اسرای خود ناتوان مانده است، با هرچه در توان دارد، کمر به کشتار مردم فلسطین با ابزار گرسنگی و تشنگی بسته است؛ ابزاری که اگرچه کودکان را در وهله نخست هدف قرار داده و به مراتب غیرانسانی‌تر از تهاجم نظامی است، اما برای اشغالگران هزینه مالی کمتری دارد و برای رژیمی که همزمان سعی دارد در چند جبهه فلسطین، سوریه و لبنان دست به تجاوزگری بزند، کشتار غیرنظامیان و کودکان از مسیر گرسنگی و تشنگی، کم هزینه‌ترین ابزار محسوب می‌شود. 

روز یک‌شنبه در اقدامی نمادین، آژیر‌های آمبولانس در غزه به‌نشانه هشدار درباره تشدید قحطی به‌صدا درآمد. در بیانیه رسمی که به این منظور منتشر شده، آمده است: «آژیر‌های امروز، صدای گرسنگان و زخمی‌هایی هستند که بدون هیچ امکان نجاتی، به مرگ سپرده شده‌اند»، اما صدا‌هایی که از غزه به گوش می‌رسد، وضعیت وخیمی، فراتر از هشدار آمبولانس‌ها را نشان می‌دهد. پزشکان دیروز به روشنی گفته‌اند که اگر غذا، نوشیدنی و شیر خشک طی ۴۸ ساعت وارد غزه نشود، بزرگ‌ترین کشتار در تاریخ بشر رخ خواهد داد. ابوصالح، دندان‌پزشک اهل غزه با تأیید این ضرب‌الاجل، گفت که چنین چیزی اصلاً اغراق‌آمیز نیست. البته وقایع میدانی هم چنین اظهاراتی را تأیید می‌کند. جان باختن رزان ابوزاهر، کودک فلسطینی، در پی سوءتغذیه شدید و کمبود شیر، یکی از این موارد است. خانواده این کودک به دلیل نبود غذا و شیر نتوانستند نیاز‌های حیاتی او را تأمین کنند، وضعیتی که منجر به وخامت حال و در نهایت شهادتش شد. در جریان پخش زنده از داخل مجتمع پزشکی شفا در شهر غزه، یک زن که به شدت گرسنه بود ناگهان از حال رفت و بر زمین افتاد. این صحنه دردناک و وضعیت فاجعه‌بار غزه، بغض و گریه انس شریف، خبرنگار الجزیره را به دنبال داشت. 

کفن‌های کودکان را آماده کنید

یک خبرنگار ساکن غزه پیامی در این زمینه در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد و نوشت: «ما هفته‌هاست که درگیر قحطی هستیم و همه از سوءتغذیه شدید رنج می‌بریم. بدن‌های ما دیگر آمادگی ندارد و حتی تاب تحمل دو روز گرسنگی کامل را هم نداریم!» در این پیام آمده است: «بدن‌های ما نحیف و ضعیف شده‌اند. بیش از یک سال و نیم است که در محرومیت به سر می‌بریم و بیش از دو ماه است که در شرایط نزدیک به قحطی، فقط حداقل نان را بدون هیچ ماده غذایی دیگری خورده‌ایم! الان دیگر هیچ‌چیز برای خوردن وجود ندارد! هیچ‌چیز، به معنای واقعی کلمه!» وی نوشت: «من شخصاً احساس ضعف شدیدی می‌کنم. با اینکه پول دارم، اما امروز ساعت‌ها گشتم و واقعاً چیزی برای خوردن پیدا نکردم. اما برای کودکان... کفن‌های‌شان را آماده کنید! به دنیا اعلام کنید: غزه گرسنه است و سخت‌ترین مرحله جنگ را می‌گذراند.» در این مورد، مدیر مجتمع پزشکی شفا در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره هشدار داد که شمار جان‌باختگان بر اثر گرسنگی در نوار غزه در ساعات آینده به‌طور قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت. وی شرایط حاکم بر غزه را نسل‌کشی و کشتار جمعی از طریق گرسنه نگه داشتن ساکنان توصیف کرد و افزود: «کادر‌های درمانی و بیماران بیمارستان شفا از روز گذشته هیچ وعده غذایی دریافت نکرده‌اند.» به گفته او، تنها در کمتر از یک ساعت گذشته، اجساد ۱۶ شهید و ۸۰ مجروح ناشی از گرسنگی به این بیمارستان منتقل شده است. 

قتل‌عام کودکان و معلولان

ثمین الخیطان، سخنگوی کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل گفته که حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای لاتین در غزه که پناهگاه حدود ۶۰۰ فلسطینی از جمله کودکان و افراد معلول بود، یک جنایت جنگی محسوب می‌شود. الخیطان تصریح کرد که این حمله نگرانی‌های جدی درباره نقض‌های احتمالی و فاحش قوانین بین‌المللی به ویژه حمله به اماکن مذهبی و مناطق مسکونی را ایجاد کرده است. وی بر ضرورت رعایت کامل حقوق بین‌الملل بشردوستانه تأکید کرد و یادآور شد که هدف گرفتن عمدی غیرنظامیان و مناطق مسکونی مصداق جنایت جنگی است. او همچنین گفت که کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل نیز همچنان در حال بررسی جزئیات این حادثه است. حماس با اعلام اینکه آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد، یک جرم بزرگ است، تصریح کرد که صهیونیست‌ها در این جرم از ابزار قتل، گرسنگی و تشنگی برای پاکسازی قومی و نسل‌کشی استفاده می‌کنند. این جنبش افزود: «ما خواستار تحقیقات فوری بین‌المللی در مورد مکانیسم امریکایی - اسرائیلی هستیم که در توزیع کمک‌ها مشکوک است و به سازوکار کشتار سازمان یافته تبدیل شده است.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار