کد خبر: 1306720
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
عباس حاجی‌نجاری

استفاده از عباراتی نظیر «همه تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردیم»، «خلبانان ما از سال ۲۰۰۰ برای حمله به ایران تمرین می‌کردند»، «از بزرگ‌ترین بمب‌های غیر هسته‌ای در طول تاریخ علیه ایران استفاده کردیم»، بخشی از عباراتی است که در جریان استقبال ترامپ از نتانیاهو در کاخ سفید، این دو جنایتکار تاریخ برای پیروز نشان دادن خود در جریان تجاوز ۱۲ روزه به خاک ایران مطرح کرده و حتی رئیس رژیم صهیونیستی که خود به اتهام جنایت جنگی تحت تعقیب دادگاه کیفری بین‌المللی قرار دارد، از نامه‌نگاری برای معرفی ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل به خاطر این جنایت و دیگر جنایت‌های او سخن به میان می‌آورد و این در حالی است که روح حاکم براین نشست اعتراف به چند شکست تاریخی است که این دو تا جنایتکار و دیگر متحدان‌شان در طول این عملیات دوازده‌روزه و برنامه‌ریزی چندساله، دچار آن شده‌اند. شکست‌هایی چون: 
۱- اعتراف به شکست در براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران. سخنان نتانیاهو مبنی بر اینکه مردم ایران خودشان باید نظامشان را تغییر دهند اعتراف به شکست سیاست‌های چندساله‌ای است که غرب در سال‌های اخیر از طریق براندازی نرم با حمایت از جریان‌های ضدانقلاب و با ایجاد شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه‌ای برای ایجاد دوگانگی در داخل ایران و مقابل قرار دادن مردم با نظام جمهوری اسلامی در پی آن بودند و این اعتراف تلخ او نشان‌دهنده این است که تهاجم دوازده‌روزه که مهم‌ترین هدفش براندازی نظام و تجزیه ایران بود دستاوردی جز ناکامی دشمن دررسیدن به این دو هدف و در نقطه مقابل ایجاد وحدت و انسجام ملی میان ایرانیان در داخل و خارج از کشور ذیل ارزش‌های اسلامی وملی نداشت. 
۲- اذعان به ناتوانی در از بین بردن توان هسته‌ای و موشکی ایران با این ادعا که ممکن است برای از بین بردن آنها حملات را از سر بگیرند. 
۳- التماس برای مذاکره و دروغ‌پردازی‌ها نسبت به آمادگی ایران برای انجام مذاکره و این در حالی است که به رغم ادعای ویتکاف در مورد برگزاری مذاکره با نماینده ایران، سخنگوی وزارت خارجه ایران هرگونه ارتباط برای مذاکره را تکذیب کرده است.
۴- درخواست مجدد از مردم ایران که دیگر مرگ بر امریکا و مرگ به اسرائیل نگویند. این نشان‌دهنده آن است که این شعار‌ها چقدر در ایجاد نفرت علیه این دو رژیم متجاوز در جهان اهمیت دارد. ترامپ که زمانی رفع تحریم‌های ایران را موکول به صفر رسانیدن فعالیت‌های هسته‌ای کرده بود، حالا رفع تحریم‌ها را موکول به ندادن شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل می‌کند!
و این در حالی است که این سفر در شرایطی صورت گرفته که رژیم صهیونی درگیر بحران‌های بی‌سابقه داخلی و خارجی است. این سفر که با تأخیر ناشی از تنش‌های ائتلافی آغاز شد، تصویری گویا از عمق بحران مشروعیت در ساختار قدرت تل‌آویو ارائه می‌دهد مضافاً براینکه ناکامی امریکا و رژیم صهیونی در مهار مقاومت مردم فلسطین و به ویژه عملیات مقاومت فلسطین علیه نظامیان متجاوز که به کشته و زخمی شدن چند نظامی متجاوز انجامید، براین سفر سایه انداخته است. 
هرچه که از روز ۲۳ خردادماه، روز آغاز تهاجم مشترک رژیم صهیونیستی و امریکایی جنایتکار به خاک میهن اسلامی‌مان می‌گذرد، اهمیت ایستادگی و مقاومت مردم و نیرو‌های مسلح ایران در خنثی‌سازی راهبرد دیرینه نظام سلطه برای فروپاشی نظام اسلامی و تجزیه ایران ذیل هدایت‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب، آشکارتر می‌شود، عملیاتی که با اتکا به تمامی توان نظامی امریکا و دیگر متحدان غربی و با بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های ارتباطی، هوش مصنوعی، بهره‌گیری از مزدوران داخلی و... برای به پیروزی رساندن صهیونیست‌ها به عنوان مزدور نیابتی غرب آغازشده بود، اما به رغم طراحی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها چندین ساله و با وجود ورود مستقیم امریکا به جنگ، این تجاوز با پاسخ قدرتمندانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و با اتکا به توانمندی‌های داخلی به شکست انجامید و هزینه‌های زیادی را بر مردم ایران تحمیل کرد، اما نهایتاً با درخواست آتش‌بس از سوی ترامپ و نتانیاهو (و نه از سوی ایران) جنگ متوقف و ملت ایران بار دیگر پیروزی در برابر یک جنگ تحمیلی را که اگرچه به درازای هشت‌ساله دفاع مقدس نبود، تجربه کرده و نشان دادند که به رغم تحمل بیش از چهار دهه تحریم و فشار و تهدید، با اتکا به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی قادرند در برابر مهاجمانی بایستند که به اعتراف ترامپ از ۲۰ سال قبل خود را برای تهاجم آماده کرده بودند تهاجمی که در آن تمامی ظرفیت‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی قدرت‌های سلطه‌گر غربی به کار گرفته‌شده بود. 
بدیهی است که در این میان دشمن شکست‌خورده آرام نخواهد نشست و چه‌بسا ممکن است با تجدید قوا و انجام هماهنگی‌های لازم که سفر نتانیاهو یکی از ابعاد آن است، تلاش کند که اشتباه گذشته خود را تکرار کند که البته پیش‌نیاز آن بر هم زدن وحدت و انسجام ملی و دامن زدن به دوقطبی‌های کاذب نظیر دوقطبی میدان و دیپلماسی و... است؛ و به همین منظور حتی ممکن است که برخی از عوامل نسوخته خود را در قالب فعال سیاسی، اقتصاددان و... به میدان آورد تا در این وحدت ایجاد انشقاق کند. 
متأسفانه چند روزی است که در این عرصه، ساز‌های ناکوکی نواخته می‌شود که دشمن را جری و امیدوار می‌کند. فراموش نکنیم که این پیروزی بزرگ با مدیریت الهی رهبری، حمایت جانانه مردم در زیر شدیدترین بمباران‌های دشمن و پاسخ مقتدرانه نیرو‌های مسلح حاصل شد و نباید اجازه داده شود با اظهارات و اقدامات نسنجیده کسی یا کسانی به‌یک‌باره بر باد رود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار