جوان آنلاین: انوشیروان محسنی بندپی، چهارشنبه ۱۸ تیرماه، در نشست بررسی وضعیت و نقش آژانسها که در معاونت گردشگری برگزار شد و مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استانها به صورت برخط در آن حضور داشتند، اظهار کرد: آسیبپذیرترین صنعت در بحرانها، صنعت گردشگری است و در زمان وقوع بحران، فعالان این صنعت با مشکلاتی مواجه میشوند. در جنگ ۱۲ روزه نیز بخشهای مختلف این صنعت آسیبهایی دیدند.
به گزارش ایسنا، معاون گردشگری افزود: آمارهایی را در این باره احصا کردیم و به بررسی وضعیت آژانسهای گردشگری در مدت جنگ ۱۲ روزه پرداختیم و به دنبال این هستیم تا شرایطی فراهم شود تا مدیران آژانسها و فعالان صنعت گردشگری بتوانند با خیالی آسوده به ادامه فعالیتهای خود بپردازند.
او در ادامه گفت: اقدامات مهمی باید شکل گیرد که تشکیل مدیریت بحران در معاونت گردشگری یکی از آنهاست تا به صورت روزانه به بررسی وضعیت فعالان حوزه گردشگری بپردازد. در همین حال در مدت جنگ ۱۲ روزه شاهد یک همافزایی بین بخشهای مختلف حوزه گردشگری بودیم و خدمات شایستهای به گردشگران، مردم و مسافران ارائه شد.
محسنی بندپی ادامه داد: برنامهریزی برای ارائه خدمات شایسته به فعالان صنعت گردشگری انجام شده و خسارات تحمیلی به این صنعت به صورت دقیق درحال بررسی و احصا است و از طرق مختلف به دنبال جبران خسارتهای وارد شده به بخشهای مختلف صنعت گردشگری هستیم و مشوقهایی در اینباره در نظر گرفته خواهد شد.
معاون گردشگری در ادامه با اشاره به تلاشهای صورت گرفته از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یادآور شد: خوشبختانه آقای صالحی امیری جایگاه بسیار خوبی در دولت دارد و موضوعات را به صورت کامل و دقیق در حال پیگیری است و به طور حتم اگر قرار است بسته تشویقی و جبرانی برای خسارتدیدگان جنگ ۱۲ روزه، در نظر گرفته شود، حتما صنعت گردشگری در اولویت است.
محسنی بندپی با بیان اینکه گردشگری نقش مهمی در ارتقای امید و نشاط اجتماعی دارد، افزود: با یک برنامهریزی کامل میتوان نسبت به رونق سفرهای داخلی اقدام کرد تا شاهد ایجاد امید در جامعه باشیم و با توجه به تقارن ماه محرم و صفر، گردشگری زیارت میتواند اولویت اصلی ما در این حوزه باشد.
او اضافه کرد: رئیس جمهور به وزرا و استانداران تفویض اختیار کردهاند و کارهای بسیار خوبی در حوزه گردشگری در حال انجام است. وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز به مدیرانکل اختیاراتی را تفویض کرده و برنامهریزی خوبی برای رونق دوباره صنعت گردشگری و حمایت از فعالان این حوزه در نظر گرفته شده است.
محسنی بندپی گفت: بهمنظور تدوین نقشه راه برای صنعت گردشگری چند پیشنهاد داریم که تشکیل ستاد کمیته بحران در معاونت گردشگری، تشکیل کمیته مشترک بین بخش دولتی و خصوصی صنعت گردشگری، تقویت هماهنگیها در ستاد خدمات سفر با هدف رونق گردشگری داخلی، برنامهریزی برای تدوین و اجرای برنامههای مختلف، احصا گزارش دقیق خسارت واردشده به بخشهای مختلف صنعت گردشگری در جنگ ۱۲ روزه و ... از مهمترین پیشنهادها است.