کد خبر: 1326753
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶
مدیر شبکه رادیویی فرهنگ منصوب شد با حکم علی بخشی‌زاده معاون صدای رسانه ملی، محسن حبیبی به عنوان مدیر شبکه رادیویی فرهنگ منصوب شد.

جوان آنلاین: متن حکم علی بخشی‌زاده، معاون صدای رسانه ملی بدین شرح است: جناب آقای محسن حبیبی، با توجه به تعهد، تخصص و تجارب مفید جنابعالی در رسانه ملی و دانشگاه به موجب این حکم به عنوان مدیر شبکه فرهنگ معاونت صدا منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با بهره‌مندی از توانایی‌ها و تجربه‌های همکاران آن شبکه، علاوه بر متناسب‌سازی تمامی برنامه‌ها با سند تحول سازمان، ماموریت‌ها و اهداف ابلاغی ذیل را محقق سازید:

جریان‌سازی در امور فرهنگی کشور و ارتباط فعال و مستمر با نهاد‌ها و سازمان‌های تاثیرگذار در حوزه فرهنگ. پاسداری و تقویت زبان و ادبیات فارسی به عنوان بنیان هویت ملی – فرهنگی ایران اسلامی. تقویت هویت ملی و انقلابی و افزایش همبستگی و اتحاد ملی با استفاده از عناصر فرهنگ ساز در توسعه سبک زندگی اسلامی – ایرانی. معرفی آثار برجسته و عناصر فعال و مراکز خالق هنر انقلاب اسلامی. تاکید بر ابعاد گوناگون فرهنگ غنی ایرانی اسلامی همانند محیط زیست، جوانی جمعیت، تولید، خانواده اصیل و ... تقویت عدالت گرایی عمومی در مردم و توسعه نگاه عادلانه به ظرفیت‌های متنوع و غنی جغرافیای ایران اسلامی. تبیین درست چهره فردی، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی زن مسلمان در تقابل با تعاریف متحجرانه و غربزده از زن، روایت هوشمندانه و صحیح تاریخ اسلام و ایران و استفاده حداکثری از دستمایه‌های تاریخی در مسیر هویت بخشی و تمدن اسلامی. بهره گیری هوشمندانه از فناوری‌های نوین و فضای مجازی از جمله هوش مصنوعی در تولید، پردازش و توزیع محتوا به منظور ارتقاء کیفیت برنامه ها، کشف زمینه‌های جدید فرهنگی و پاسخگویی به نیاز‌های مخاطبان در عصر دیجیتال، توسعه و تنوع‌بخشی به قالب‌های برنامه سازی با اولویت تولید و توزیع پادکست‌های تخصصی وجذاب برای دسترسی‌پذیری بیشتر، جذب مخاطبان جوان و تعمیق پیام‌های فرهنگی در بستر زمانی و مکانی غیرمتمرکز.

در پایان حکم آمده است: لازم می‌دانم از زحمات موثر جناب آقای کاظمی دینان در دوره تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی نمایم. توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

برچسب ها: رادیو فرهنگ ، مدیر ، رادیو
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار