کد خبر: 1299804
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۵
رئیس دانشگاه جامع علوم انتظامی امین گفت: آزمایشگاه حشره‌شناسی جنایی با همکاری دانشگاه تهران، آزمایشگاه «ژنتیک جنایی» با کمک دانشگاه علوم پزشکی و «پژوهشگاه مفاسد اقتصادی» با همکاری سازمان بازرسی قوه قضائیه در هفته فراجا راه‌اندازی خواهد شد.

 سردار «امیرحسین یاوری» رئیس دانشگاه جامع علوم انتظامی امین صبح امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه با افتخار، سفیر شهید حبیب‌پور هستیم که در سال ۱۳۹۹ در بمپور به شهادت رسید، اظهار داشت: این افتخار برای فرماندهان فراجا است که هر کدام سفیر یک شهید هستند.

آشنایی دانشجویان خارجی دانشگاه جامع و بین‌المللی پلیس با عملیات‌های بزرگ دفاع مقدس

سردار یاوری با بیان اینکه مردم باید با اقدامات پلیس در حوزه‌های مختلف آشنا شوند، تصریح کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در ارتقا امنیت در جامعه دارند.

رئیس دانشگاه جامع علوم انتظامی امین با بیان اینکه پس از ادغام شهربانی، ژاندارمری و کمیته انقلاب اسلامی در سال ۱۳۷۰ دانشگاه علوم انتظامی امین به شکل جدید شروع به فعالیت کرد، گفت: طبق اقدامات صورت گرفته از هفته دانشگاه علوم انتظامی امین تغییر نام خواهد داد و دانشگاه جامع بین‌المللی پلیس فعالیت خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ رشته کارشناسی و چهار رشته دکترا در این دانشگاه تدریس می‌شود، اضافه کرد: هدف ما تولید دانش بومی پلیس، تربیت فرماندهان و توسعه دیپلماسی است.

سردار یاوری خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ دوره کوتاه مدت در مدیریت بحران برای مسئولین ارشد نظام، پیشگیری از جرم، بهره‌گیری از هوش مصنوعی با گرایش کنترل جرائم از جمله این دوره‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم انتظامی امین عنوان کرد: آزمایشگاه حشره‌شناسی جنایی با همکاری دانشگاه تهران، آزمایشگاه «ژنتیک جنایی» با کمک دانشگاه علوم پزشکی و «پژوهشگاه مفاسد اقتصادی» با همکاری سازمان بازرسی قوه قضائیه در هفته فراجا راه‌اندازی خواهد شد.

وی درباره آزمایشگاه حشره شناسی گفت: این آزمایشگاه با همکاری آزمایشگاه بهداشت دانشگاه تهران برای مواقعی است که جنازه‌ای بعد از چندین روز در گل و لای کشف شود؛ در این روش با بهره‌گیری از نتایج آزمایش تخم‌گذاری حشرات می‌توان به سرنخ‌هایی در خصوص زمان رهاسازی مقتول و قتل دست پیدا کرد.

سردار یاوری در پاسخ به خبرنگار دفاع‌پرس، در خصوص آشنایی دانشجویان خارجی حاضر در دانشگاه جامع و بین‌المللی پلیس با دفاع مقدس و برنامه‌های این دانشگاه در این زمینه ابراز داشت: همه دانشجویان به راهیان نور اعزام می‌شوند و علاوه بر آشنایی با عملیات‌های بزرگ دفاع مقدس آموزش‌های مختلفی به آنها داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم انتظامی امین در توضیح مفهوم دانشگاه جامع اظهار کرد: در دسته‌بندی جهانی، دانشگاه‌ها به پنج نسل تقسیم می‌شوند؛ نسل اول دانشگاه‌های آموزشی، نسل دوم پژوهشی، نسل سوم خوداتکا، نسل چهارم مؤثر در حکمرانی و نسل پنجم تمدن‌ساز هستند. دانشگاه جامع و بین‌المللی پلیس در حال حاضر در زمره دانشگاه‌های نسل چهارم قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: مأموریت اصلی دانشگاه ما تربیت فرماندهان پلیس، تولید دانش بومی پلیسی و توسعه دیپلماسی علمی پلیس است. خوشبختانه در جلساتی که با کشور‌های دیگر داریم، استقبال زیادی برای تبادل اطلاعات و همکاری وجود دارد. ما اگر مرجع علوم پلیسی در فراجا هستیم، باید آزمایشگاه نظریه‌های پلیسی نیز باشیم؛ یعنی نظریه‌هایی که در پلیس مطرح می‌شود در دانشگاه بررسی شود، به آزمایشگاه برده شود و در صورت تأیید به فرماندهی و اسناد راهبردی منتقل شود.

سردار یاوری با اشاره به ظرفیت‌های علمی این دانشگاه خاطرنشان کرد: امروز دارای ۲۰ رشته کارشناسی ارشد و چهار رشته دکتری هستیم که این مسئله یک مزیت رقابتی در سطح بین‌المللی محسوب می‌شود، این در حالی است که در بسیاری از کشور‌ها تنها یک رشته دکتری یا کارشناسی ارشد وجود دارد، ما این رشته‌ها را به صورت متمرکز ارائه می‌دهیم.

وی افزود: در اکثر کشور‌های دنیا مدارک دانشگاهی پلیس عمومی هستند؛ مانند دکترای حقوق، اما در دانشگاه ما، مدارک تخصصی مانند پیشگیری از جرم، مقابله با جرم، راهنمایی و رانندگی و مرزبانی ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم انتظامی امین با اشاره به راه‌اندازی مرکز سنجش رفتار و توانمندی مدیران گفت: این مرکز با استفاده از شش نوع نرم‌افزار، توانایی سنجش و ارزیابی مدیران را دارد. دستگاه‌ها و سازمان‌هایی که بخواهند سطح توانمندی مدیران خود را ارزیابی کنند، می‌توانند آنها را به این مرکز معرفی کنند تا این سنجش به صورت دقیق انجام شود.

برچسب ها: دانشگاه ، علم ، حشره
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار