کد خبر: 1296719
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
رئیس قوه قضائیه در آستانه نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در منزل این شهید حضور یافت و یاد و خاطره آن شخصیت مجاهد و خدوم را گرامی داشت.

جوان آنلاین: در آستانه نخستین سالگرد شهادت شهید راه خدمت، شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، عصر امروز با حضور در منزل این شهید ضمن تفقد از خانواده شهید، یاد و خاطره آن شخصیت مجاهد و خدوم را گرامی داشت.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، رئیس قوه قضاییه در این دیدار، در فضایی صمیمانه با اعضای خانواده شهید رئیسی به گفت‌و‌گو پرداخت و برخی از خاطرات دوران طولانی همکاری و مرافقت با آن شهید عالی‌مقام را بازگو و مرور کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای حضور کثیر و عظیم مردمی در مراسم تشییع شهید رئیسی و همراهان شهید ایشان را جلوه‌ای از قدردانی نسبت به مجاهدت‌های مخلصانه ایشان دانست.

در جریان این دیدار، خانواده معظم شهید رئیسی از حضور رئیس دستگاه قضا قدردانی کرده و برای وی در ادامه مسیر خدمت به مردم و نظام طلب توفیق کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار