جوان آنلاین: قدرتالله محمدی شامگاه یکشنبه در گفت وگویی اظهار کرد: براساس آمارهای موجود، بیمارستانهای سینا، یافتآباد، امام خمینی (ره) و رسول اکرم (ص) چهار بیمارستان ناایمن تهران هستند البته ساختمانهای درمانی وضعیت ناهنجاری در سالهای گذشته داشتند که شاید به این موضوع زیاد پرداخته نشده بود.
به گزارش ایرنا، وی با اشاره به اینکه ایمنی مراکز درمانی از این نظر اهمیت دارد که مردم امکان نجات کمتری دارند، افزود: به عنوان نمونه در حادثه بیمارستان سینا اطهر بیش از ۲۰ نفر توسط سازمان آتشنشانی تهران نجات یافتند حتی برای درمانگاه مشیریه اگر فردی با کپسول آتشنشانی به خوبی آشنایی داشت شاید این مشکل پیش نمیآمد.
محمدی ادامه داد: اولویت ما در سازمان آتشنشانی حوزه درمانی، بازار و مجتمعهای تجاری و مکانهای با تردد زیاد است که برای مراکز درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همکاری دارند.
۶۰ درصد ایمنی سیستم برق در بازار انجام شد
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره وضعیت بازار بزرگ پایتخت نیز گفت: روزانه جمعیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفری در این محدوده بازار تردد میکنند به همین دلیل پس از بیمارستانها یکی از اولویتهای ما بازار است.
به گفته وی، کمیتههای ایمنی با کمک فرمانداری و هیات امنای بازار تشکیل شده، اما راضی نیستیم و باید همه دستگاهها برای ایمن سازی ابن اماکن ورود کنند.
محمدی ادامه داد: متولی اصلی بافت قدیمی بازار، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است و باید اقداماتی در این زمینه انجام شود، زیرا هنوز شیروانی ۱۰۰ سال قبل را در بازار داریم و زمانی که حریق رخ میدهد بسیاری از آتشنشانان به دلیل این شیروانیها مصدوم میشوند که باید عملیات ترمیم آنها انجام شود، کسبه همکاری خوبی در قلب اقتصادی تهران ندارند.
وی تاکید کرد: درصد کمی از کاسبان خاموشکننده دارند در حالیکه اگر هر کدام یک خاموشکننده داشته باشد در صورت بروز حادثه میتوانند آتش را خاموش کنند.
محمدی گفت: یک کانکس ورودی بازار با آتشنشانان داوطلب فعالیت دارد که در صورت بروز حریق آن را خاموش میکنند البته در حوزه برق ایمنسازی بخشی از کابلها یعنی حدود ۶۰ درصد انجام شده و ۴۰ درصد هنوز مانده است همچنین بازسازی چند سرا نیز باقی مانده که معتقدم سرعت کار پایین است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران با بیان اینکه ما نمره ۸۰ را به آتشنشانی میدهیم، افزود: اکنون خودروهای مخصوص، شیرهای مخصوص خاموش کردن آتش و ایستگاه استقرار آتشنشانی روزانه در بازار تهران مستقر است که میتواند خدماترسانی را تسهیل کند.
وی یادآور شد: ما هر هفته در محدوده بازار نیمههای شب یک مورد حادثه داریم که برای رسیدن به حادثه کار بسیار مشکل است لذا باید کمک شود ایمنی نسبی در بازار ایجاد کنیم.
برخی از سینماهای تهران ایمنسازی را آغاز کردهاند
محمدی ادامه داد: جاهایی که اجتماع شهروندان است مورد هدف آتشنشانی است به همین منظور یکی از این نقاط مورد توجه، سینماها است.
وی گفت: با توجه به رکوردی که سال گذشته برای استقبال از شهروندان از سینما رخ داد، این یک حُسن است، اما اگر ناایمن باشد برای ما جنبه نگرانکننده دارد.
به گفته وی، ساختار سینما با مواد اشتعالزاست و در کسری از ثانیه اشتعال خواهد داشت که در همین راستا با همکاری دادستانی تهران اقدامات خوبی انجام شده است.
وی اضافه کرد: دادستان تهران به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نامهای ارسال کرده که اقدامات برای ایمنیسازی سینماهای استان زودتر شروع شود در همین راستا تعدادی از سینماگران به سراغ ما آمدهاند و برای آنها دستورالعمل ایمنی صادر میکنیم تا ایمنسازی در بخشی دیگر سینماها هم شروع شود.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره ساختمان تئاترشهر پایتخت و اینکه ایمن است، گفت: اطلاعات جدیدی در این زمینه نداریم، اما به دلیل تردد زیاد، باید مورد توجه باشد.
وی یادآور شد: آهنگ ایمنی مدارس پایتخت و دیگر شهرهای استان تهران نیز بسیار کُند است و باید به وضعیت مطلوب برسند.
محمدی درباره کپسولهای آتشنشانی در خودروها نیز اظهار کرد: بزودی سراغ خودروسازان خواهیم رفت و قرار است خاموشکننده در تولیدات جدید وجود داشته باشد البتغ شهروندان نیز باید در خودروی خود خاموشکننده داشته باشند.