کد خبر: 1163669
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
آدم‌ربایی دروغین برای اخاذی از همسر مردی که با طراحی آدم‌ربایی دروغین از همسرش اخاذی کرده بود پس از دستگیری ادعا کرد پول را برای درمان بیماری‌اش می‌خواسته است.
غلامرضا مسکنی

 

روز یک‌شنبه ۲۱ خرداد ماه زن جوانی در تهران سراسیمه به اداره پلیس رفت و از گم شدن ناگهانی شوهرش شکایت کرد.
وی در توضیح ماجرا گفت: «چهار سال قبل با شوهرم نادر ازدواج کردم و از شهرستان خانه‌مان را به تهران آوردیم. خانه ما در یکی از شهرک‌های اطراف تهران است و شوهرم همراه یکی از دوستانش در کار نصب و راه‌اندازی دوربین‌های مداربسته فعالیت دارد. البته آن‌ها مغازه ندارند و به صورت سیار کار می‌کنند. نادر معمولاً هر روز صبح از خانه بیرون می‌رود و شب پس از پایان کارش به خانه برمی‌گردد. صبح روز شنبه ۲۰ خرداد برای انجام کاری که سفارش گرفته بود از خانه بیرون رفت، اما شب به خانه برنگشت. نگرانش شدم و با تلفن همراهش تماس گرفتم، ولی جواب نداد و همکارش هم از او خبری نداشت و گفت عصر پس از پایان کار از یکدیگر جدا شده‌اند. پس از این به بیمارستان‌ها و خانه دوستان و بستگان سر زدم، اما ردی از شوهرم پیدا نکردم. الان نگرانم برای او اتفاقی رخ داده باشد و درخواست کمک دارم.»
اخاذی ۳۰ میلیون تومانی
با شکایت زن جوان، پرونده به دستور قاضی محمد وهابی، بازپرس دادسرای امور جنایی تهران برای رسیدگی در اختیار تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفت. در حالی که ساعتی از شکایت مرد گمشده گذشته بود، شاکی دوباره به اداره پلیس رفت و گفت پیامکی از سوی فرد ناشناسی دریافت کرده که مدعی شده شوهرش را گروگان گرفته است.
وی گفت: «ساعتی قبل از تلفن همراه شوهرم پیامی به گوشی‌ام ارسال شد که مردی مدعی بود شوهرم را گروگان گرفته و باید برای آزادی او ۳۰ میلیون تومان به شماره کارتی واریز کنم. آن مرد لحظاتی بعد پیام دیگری فرستاد و تهدید کرد برای حفظ جان شوهرم موضوع را با کسی در میان نگذارم و سریع ۳۰ میلیون را فراهم کنم. از آنجایی که شوهرم بیماری فشارخون دارد، نگرانش شدم و از دوستان و بستگان ۱۹ میلیون تومان فراهم کردم. آن مرد از من خواست مبلغ را به شماره کارت شوهرم واریز کنم و حتی رمز آن را از من پرسد و من هم پول را واریز کردم، اما او شوهرم را آزاد نکرد.»
پایان ماجرا
با به دست آمدن این اطلاعات، مأموران تحقیقات فنی خود را ادامه دادند تا اینکه روز دوشنبه ۲۲ خرداد متوجه شدند تلفن همراه مرد گمشده حوالی بهشت زهرا روشن شده و آنتن می‌دهد. مأموران به سرعت به محل اعزام شدند و آنجا را تحت نظر گرفتند و مرد جوانی را بازداشت کردند که تلفن همراه مرد گمشده در دست او بود.
مأموران در بررسی‌های بعدی دریافتند مرد بازداشت شده، همان مرد گمشده است که با طراحی آدم‌ربایی دروغین از خانواده‌اش اخاذی کرده است.
نادر گفت: «مدتی است که بیماری فشارخون دارم و هزینه درمانم بالاست. از طرفی درآمدم پایین است، به همین دلیل مدتی قبل از مرد نزول‌خوری ۲۰ میلیون تومان پول با بهره بالا قرض گرفتم. قرار بود اول خرداد پول او را همراه با سودش پرداخت کنم، اما پولی نداشتم. مرد نزول‌خور هر روز به من فشار می‌آورد تا اینکه روز حادثه هنگام بازگشت به خانه نقشه آدم‌ربایی دروغین به ذهنم رسید. من با این نقشه می‌خواستم از خانواده همسرم ۳۰ میلیون تومان پول بگیرم و بدهی‌ام را پرداخت کنم.»
پس از برملا شدن راز آدم‌ربایی دروغین، شاکی رضایت داد و مرد جوان هم آزاد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار