کد خبر: 1152189
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۴:۴۰
 
بعد از یک ماه عبادت و روزه‌داری، مسلمانان عید فطر را هرچه باشکوه‌تر جشن می‌گیرند و در این روز با انواع شیرینی‌ها از یکدیگر پذیرایی می‌کنند. باقلوا، پرطرفدارترین شیرینی‌هایی است که به وفور در عید روزه‌گشا پخته می‌شود. باقلوا با خمیر فیلو درست می‌شود که این خمیر به صورت آماده در سوپرمارکت‌ها یا لوازم پخت شیرینی موجود است. همچنین شما می‌توانید بنا بر ذائقه خود مغز داخل باقلوا را انتخاب کنید. 
 
 مواد لازم برای باقلوای خانگی: خمیر باقلوا (فیلو) یک بسته/ پودر پسته/ نارگیل/ گردو: دو لیوان (به‌اندازه دلخواه کم‌وزیاد کنید) / کره ذوب شده: به مقدار لازم/ شکر: دو لیوان/ آب: دو لیوان/ زعفران دم‌کرده غلیظ: دو قاشق غذاخوری/ گلاب: یک قاشق/ هل: یک عدد (در صورت تمایل) / آبلیمو: یک قاشق چایخوری. 
 دستور تهیه:
۱) برای پخت شیرینی‌هایی که نیاز به شهد یا شربت‌بار دارند، شما در ابتدا باید شربت‌بار را درست کنید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. یک قابلمه مناسب بردارید. شکر، آب، دانه هل، و زعفران را در آن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود. در هنگام آب شدن شکر اصلاً هم نزنید. وقتی به جوش آمد و دیگر دانه‌های شکر دیده نمی‌شد به آرامی هم بزنید و با یک فرچه تمیز و کمی آب اطراف ظرف را از دانه‌های شکر پاک کنید. بعد از ۱۵دقیقه گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و زیر قابلمه را خاموش کنید. اگر می‌خواهید شربت‌بار شما قطعاً شکرک نزند و مدت زمان طولانی‌تری بتوانید باقلوا را نگهداری کنید، می‌توانید با استفاده از مقاله طرز تهیه شربت‌بار با گلوکز شهد را تهیه کنید. 
۲) فر را روشن کرده و روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. خمیر باقلوایی که از آن استفاده می‌کنید باید به دمای محیط رسیده و کاملاً یخ‌زدایی شده باشد. برای آنکه از شکسته شدن خمیر در حین درست‌کردن باقلوا جلوگیری کنید، پس از خارج کردن خمیر از بسته‌بندی، آن را به‌آرامی باز کنید و مابین دو حوله خشک و تمیز قرار دهید. ظرف مناسب پخت باقلوا را با علم به اینکه باید شیرینی خود را در درون ظرف با چاقو ببرید انتخاب کنید. کف ظرف را حسابی با کره ذوب شده چرب کنید. سپس یک‌لایه خمیر در آن پهن کنید. برای آنکه باقلوای شما ظاهر زیبایی داشته باشد اضافات خمیر را ببرید. با فرچه یک‌لایه کامل کره روی سطح خمیر بمالید. این کار را حدود سه تا پنج لایه تکرار کنید. در وسط باقلوای شما موادی که دوست دارید قرار می‌گیرد. این مواد می‌تواند شامل انواع مغزها، پودر نارگیل و پنیر مخصوص باشد. یک لایه خیلی مفصل مغز روی خمیر کره‌مالی شده بریزید. با دست یا ابزار مخصوص کمی فشار دهید تا مغز‌ها منسجم شوند. سپس برای سه تا پنج لایه دیگر خمیر و کره بریزید. حال با چاقوی تیز باقلوا را به شکل دلخواه برش دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. روی باقلوا که طلایی شد، یعنی آماده خروج از فر است. به‌محض خارج کردن شربت‌بار را روی باقلوا بریزید و سه ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شده و شربت به خورد آن برود. برای تزئین می‌‎توانید از پودر آجیل‌ها استفاده کنید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار