کد خبر: 1146150
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۴:۰۰
حامد قهرمانی

نزدیک دو سال از آخرین روزی که فدراسیون ژیمناستیک با رئیس اداره می‌شد، می‌گذرد و حالا قرار است امروز با برگزاری مجمع انتخاباتی این فدراسیون رئیس جدید معرفی شود.
بر اساس اعلام وزارت ورزش قرار است انتخابات این فدراسیون با اساسنامه‌ای که در سال۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده است، برگزار شود. این اساسنامه تفاوت‌های زیادی با اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری دارد. یکی از تفاوت‌های فاحش در اساسنامه مصوب‌شده در فدراسیون جهانی ترکیب متفاوت اعضای دارای حق رأی است. همچنین گفته می‌شود طبق این اساسنامه برخی از رؤسای هیئت‌ها به دلیل مشکلات، حق رأی نخواهند داشت. به احتمال زیاد نماینده فدراسیون جهانی نیز در این انتخابات شرکت خواهد کرد تا به نحوه برگزاری نظارت داشته باشد، البته از چند روز گذشته برخی تحرکات خاص مشاهده شده است که می‌خواهند انتخابات را تحت تأثیر قرار دهند. شنیده می‌شود برخی از اعضای مجمع در صورتی که نامزد موردنظرشان تأییدصلاحیت نشود و در انتخابات حضور نداشته باشد، قصد تحریم مجمع را دارند. اقدام مدنظر این افراد، مشابه همان چیزی است که چندی قبل در انتخابات فدراسیون اسکواش رخ داد. در آن مجمع برخی از اعضا، اعتراض خود را با ترک مجمع اعلام کردند و به این ترتیب، مجمع انتخابات از رسمیت افتاد و به زمانی دیگر موکول شد.
نکته دیگر در خصوص انتخابات ژیمناستیک اینکه تا ظهر دیروز خبری از تأییدصلاحیت کاندیدا‌ها نبود و پولادگر، معاون قهرمانی وزارت ورزش نیز ابراز امیدواری کرده است تأییدصلاحیت‌ها برسد. در پایان زمان مقرر ۱۱نفر برای این پست ثبت‌نام کرده‌اند و باید دید کدامیک از نامزد‌ها تأیید‌صلاحیت خواهند شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار