کد خبر: 1142769
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳
الحاق ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی تا پایان امسال سرپرست شرکت اتوبوسرانی تهران گفت: اولویت اول شرکت واحد خرید اتوبوس، بهسازی و نوسازی ناوگان است.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، مهدی علیزاده سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر اینکه اولویت اول شرکت واحد خرید اتوبوس، بهسازی و نوسازی ناوگان است، گفت: مهمترین ماموریت و اولویت اول ما در اتوبوسرانی این است که با تمام توان و از هر طریق ممکن، ناوگان را بهسازی و نوسازی کنیم.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران افزود: با دستان توانمند کارکنان فنی اتوبوسرانی، ۸۰ دستگاه اتوبوس بازسازی و اورهال شده که به ناوگان اضافه می‌شود.

علیزاده بیان کرد: همچنین ۳۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده نیز از شرکت شهاب خودرو تحویل می‌گیریم که مجموعاً ۱۱۰ دستگاه اتوبوس تا عید نیمه شعبان، وارد چرخه خدمات رسانی به شهروندان شریف پایتخت خواهد شد.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه با تمام توان و همت جهادی تلاش می‌کنیم تا با افزایش ناوگان فعال زمان توقف مسافران در ایستگاه‌ها را به حداقل ممکن کاهش دهیم، اضافه کرد: قراردادی نیز با شرکت عقاب افشان بسته شده است و دوستان قول داده اند ۴۰ دستگاه اتوبوس به شرکت واحد تحویل دهند و با احتساب این تعداد، تا پایان سال ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی اضافه می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار