کد خبر: 1126835
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۹
آغاز هوشمندسازی زنجیره مرغ در ۶ استان کشور وزیر جهاد کشاورزی از آغاز هوشمندسازی زنجیره مرغ در ۶ استان کشور خبر داد و گفت: طرح هوشمندسازی باید از مرغداری‌ها تا خرده‌فروشی‌ها اجرایی شود.

سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی در سفر یک روزه به استان گلستان و در دیدار با سید کاظم نورمفیدی نماینده، ولی فقیه در گلستان گفت: در دولت مردمی سیزدهم به طور کامل تنظیم بازار و مسایل مربوط به آن‌ها را به اتحادیه‌ها واگذار کرده‌ایم، مساله‌ای که اتحادیه‌ها در سنوات گذشته به دنبال آن بوده‌اند.

ساداتی‌نژاد با اشاره به این که مازاد و کمبود در حوزه مرغ وجود دارد، گفت: در حوزه تولید موجود زنده، یک بیماری، تغییر اقلیم و سایر مسایل ممکن است تولید را دچار چالش کند و نزدیکترین افراد به تولیدکنندگان اتحادیه آن‌ها است.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نگرانی‌های موجود در این زمینه، افزود: اتحادیه مرغداران حامی تولید بوده و در زمان وجود تولید مازاد اقدام به خرید می‌کنند، البته تمام امکانات سردخانه‌ای شرکت پشتیبانی امور دام در اختیار اتحادیه مرغداران است، بنابراین پس از ذخیره‌سازی در زمان کمبود در بازار عرضه را آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی نظیر استان گلستان، گفت: این استان در بحث مرغ نیز از تولیدکنندگان اصلی در کشور به شمار می‌رود.

ساداتی‌نژاد با اشاره به واگذاری بازار به شکل کلی برای مدیریت بازار طیور به اتحادیه‌ها، یادآور شد: بنا است اتحادیه‌ها در صورت مازاد و کمبود بازار را تامین کنند و در صورت تفاوت قیمت مابه التفاوت را دولت پرداخت می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین از آغاز هوشمندسازی زنجیره مرغ در ۶ استان کشور خبر داد و گفت: طرح هوشمندسازی باید از مرغداری‌ها تا خرده‌فروشی‌ها اجرایی شود، زیرا با اجرای آن نقش واسطه‌ها و دلال‌ها حذف خواهد شد. در اجرای این طرح نقش دامپزشکی بسیار مهم است.

ساداتی نژاد با اشاره به اینکه در سال گذشته کشاورزی قراردادی به صورت پایلوت در سطح ۲۵۰ هزار هکتار اجرا شد، افزود استان گلستان رتبه اول کشاورزی قراردادی را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان این که استان گلستان، قطب مهم بخش کشاورزی و تامین کننده غذای کشور و برای ما حایز اهمیت است، گفت: رسما اعلام می‌کنم بعد از این اختیارات بنده برای تصمیم‌گیری‌ها در حوزه کشاورزی استان گلستان به خود استان تفویض می‌شود و دیگر نیاز نیست برای تصمیم‌گیری منتظر تهران بمانند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار