کد خبر: 1101987
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
آرمین بینا

مأموران پلیس تهران پنج سال پس از اینکه پیراهن زنانه‌ای را در خانه مهندس ساختمان یافتند، زنی از بستگان او را به عنوان مظنون به قتل مهندس بازداشت کردند.
ساعت ۸:۳۰ صبح روز چهارشنبه ۹ اسفند‌ماه ۹۶ بود که به مأموران پلیس تهران خبر رسید مرد میانسالی در محل زندگی‌اش در منطقه صادقیه به طرز مشکوکی به قتل رسیده است.
با اعلام این خبر تیمی از مأموران کلانتری ۱۱۸ ستارخان به محل حادثه اعزام شدند و داخل اتاق پذیرایی طبقه دوم ساختمان مسکونی با جسد مرد ۴۶ ساله‌ای به نام وحید روبه‌رو شدند که با اصابت ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده بود.
پس از حضور بازپرس ویژه قتل و تیم جنایی پلیس آگاهی در محل مشخص شد مقتول مهندس ساختمان بوده و از مدتی قبل در خانه‌اش تنها زندگی می‌کرده است. تحقیقات تیم جنایی نشان داد زن و فرزند مقتول مقیم کشور امریکا هستند و از مدتی قبل به امریکا مهاجرت کرده‌اند و قرار بوده مهندس هم پیش آن‌ها برود، اما به طرز مرموزی قبل از سفرش به قتل رسیده است.
سرقت دلار
تیم جنایی در نخستین گام متوجه به‌هم ریختگی وسایل خانه مقتول شدند که حکایت از آن داشت عامل یا عاملان قتل به احتمال زیاد با انگیزه سرقت دست به جنایت زده‌اند. از سوی دیگر مأموران پلیس دریافتند مقتول مقدار زیادی دلار، طلا و پول در خانه نگهداری می‌کرده، اما پس از قتلش تمامی دلارها، طلا‌ها و پول‌ها سرقت شده است. همچنین با توجه به سالم بودن در ورودی این فرضیه برای مأموران پلیس قوت گرفت که قاتل یا قاتلان، افراد آشنایی هستند که هم از محل نگهداری اموال گرانقیمت مقتول خبر داشتند و هم مقتول در را رویشان باز کرده و آن‌ها هم در فرصت مناسب وی را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده‌اند. پزشکی قانونی هم اعلام کرد مرد میانسال دو روز قبل به قتل رسیده است.
تماس از امریکا
مرد جوانی که پس از کشف جسد موضوع را به مأموران خبر داده بود، گفت: «مقتول، باجناق من است و مدتی قبل همسر و فرزندش به امریکا رفتند و مقیم آنجا شدند. پس از این او تنها زندگی می‌کرد و البته من و همسرم همیشه به خانه‌اش می‌آمدیم و به او سر می‌زدیم. چند روزی بود از باجناقم بی‌خبر بودم و به خاطر کار‌های زیادی که داشتم فرصت نکردم به خانه‌اش بروم یا تلفنی با او حرف بزنم تا اینکه ساعتی قبل خواهرزنم از امریکا با من تماس گرفت و گفت نگران شوهرش است. او گفت دو روز است از شوهرش بی‌خبر است و به تلفن‌هایش جواب نمی‌دهد. او از من خواست به خانه‌شان بروم و جویای احوال شوهرش شوم. سپس به خانه باجناقم آمدم و هر چقدر زنگ خانه را زدم کسی در را باز نکرد. او حتی تلفن همراهش را هم جواب نداد و با دوستانش هم که صحبت کردم از او خبری نداشتند. نگران شدم و با کلید یدکی که از خانه‌اش داشتم در را باز کردم و وارد آپارتمان محل زندگی‌اش شدم که جسد خونینش را روی زمین دیدم و موضوع را بلافاصله به مأموران پلیس خبر دادم.»
پیراهن خونی زنانه
مأموران پلیس در بررسی‌های محل حادثه، پیراهن زنانه‌ای را کشف کردند که چند لکه خون روی آن دیده می‌شد. مأموران احتمال دادند این لکه‌های خون متعلق به مقتول باشد، اما پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی و انجام آزمایش‌های لازم و نمونه‌برداری از لکه‌های خون روی پیراهن مشخص شد خون روی پیراهن با خون مقتول مطابقت ندارد و لکه‌های خون به احتمال زیاد متعلق به قاتل است.
بازداشت چند مظنون
بنابراین مأموران پلیس پس از به دست آوردن این سرنخ، تحقیقات خود را برای شناسایی عامل قتل آغاز کردند. مأموران در نخستین شاخه از تحقیقات به زن همسایه به نام فریبا مشکوک شدند. فریبا، همسرش مرد خلافکاری بود که پس از زندانی شدن شوهرش تنها زندگی می‌کرد و به همین دلیل مأموران وی را بازداشت کردند و مورد بازجویی قرار دادند. فریبا در بازجویی‌ها منکر قتل مرد همسایه شد و گفت که اصلاً با مقتول رفت و آمدی نداشته و روز حادثه متوجه قتل شده است. از طرفی هم آزمایش خون از فریبا نشان داد خون روی پیراهن زنانه متعلق به او نیست، بنابراین اولین مظنون آزاد شد.
مأموران پلیس در ادامه به یکی از دوستان مقتول به نام بهرام مشکوک شدند. بهرام از مدتی قبل همراه مقتول خرید و فروش دلار می‌کرده و مأموران احتمال دادند وی که به خانه مقتول رفت و آمد داشته و از محل دلار‌ها خبر داشته به خاطر سرقت دلار‌ها او را به قتل رسانده است، اما با توجه به مدارک و شواهدی که مظنون به پلیس ارائه کرد، مشخص شد بهرام روز حادثه در تهران نبوده و او هم آزاد شد.
ردپای یک آشنا
در حالی که پنج سال از حادثه گذشته بود و همچنان تحقیقات برای شناسایی عامل قتل مهندس ساختمان ادامه داشت، مأموران پلیس به ردپای زن آشنایی به نام مهین رسیدند که مشخص شد به خانه مقتول رفت و آمد داشته است.
بررسی‌های تخصصی نشان داد مهین مدتی قبل از حادثه به خانه وحید رفت و آمد داشته و از محل نگهداری اموال وی نیز باخبر بوده است. همچنین مشخص شد او دو روز قبل از کشف جسد همراه مردی در نزدیکی خانه مقتول دیده شده و آخرین فردی بوده که با مقتول ملاقات داشته است. مأموران در بررسی تلفن همراه مهین به تماس‌های مشکوکی رسیدند که وی با افرادی برقرار کرده بود.
انکار قتل
با به دست آمدن این اطلاعات چند روز قبل مأموران پلیس به دستور قاضی محمد وهابی، بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران مهین را به عنوان مظنون به قتل بازداشت و به اداره پلیس منتقل کردند.
صبح دیروز متهم پس از انتقال به دادسرای امور جنایی در ادعایی قتل مهندس ساختمان را انکار کرد و گفت: «وحید از بستگان نزدیک من است، به همین خاطر به خانه‌اش رفت و آمد داشتم. وقتی تنها شد و همسر و فرزندش به امریکا مهاجرت کردند، من و شوهرم رفت و آمدمان را به خانه‌اش بیشتر کردیم و نمی‌گذاشتیم او تنها باشد و افسرده شود. ما کار‌های او را انجام می‌دادیم و حتی برایش ناهار و شام درست می‌کردیم و به خانه‌اش می‌بردیم. دو روز قبل از حادثه و همان روزی که به قتل رسیده بود من و شوهرم به خانه‌اش رفتیم و برایش ناهار بردیم. وحید سروحال و سالم بود و حرفی به ما نزد و ما هم ساعتی بعد به خانه‌مان برگشتیم تا اینکه دو روز بعد فهمیدیم جسدش در خانه‌اش کشف شده است. من خبر ندارم چه کسی او را به قتل رسانده و دلارهایش را سرقت کرده است. من بیگناه هستم.»
همزمان با ادامه تحقیقات درباره این حادثه، متهم به دستور قاضی پرونده برای بازجویی‌های فنی و مشخص شدن صحت و سقم ادعایش در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت. همچنین بازپرس جنایی دستور داد برای تطبیق خون مظنون با خون کشف شده روی پیراهن زنانه، پزشکی قانونی آزمایش خون از مظنون بگیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار