کد خبر: 1084303
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰
کاربران شبکه‌های اجتماعی سالروز شهادت شهید آوینی را گرامی داشتند
طنین صدای شما همیشه در گوش ماست با فرا رسیدن ۲۰ فروردین سالروز شهادت شهید سیدمرتضی آوینی که روز هنر انقلاب اسلامی نیز نامگذاری شده است، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توئیت‌هایی ضمن بازخوانی جملات شهید آوینی یاد این شهید والامقام را گرامی داشتند

با فرا رسیدن ۲۰ فروردین سالروز شهادت شهید سیدمرتضی آوینی که روز هنر انقلاب اسلامی نیز نامگذاری شده است، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توئیت‌هایی ضمن بازخوانی جملات شهید آوینی یاد این شهید والامقام را گرامی داشتند. کاربران همچنین بر لزوم توجه بیش از پیش به هنر در گفتمان انقلاب اسلامی نوشتند و از هنرمندان این عرصه تقدیر کردند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران مرور شده است.
سیدرضا میرجعفری:
ما باید رنج بکشیم، نه! ما باید زخم بخوریم به قول شهید آوینی: «وای بر آن کس که در صحرای محشر سر از خاک بر دارد و نشانه‌ای از معرکه جهاد در بدن نداشته باشد!»
حسین اقبالی:
#شهید- آوینی: هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیراندت. مبدأ و منشأ حیات آنانند که چنین مُرده‌اند... زنده‌ترین روز‌های زندگی یک مرد، روز‌هایی است که در مبارزه می‌گذراند.
علی فرخنده:
اگر انسان‌هایی که مأمور به ایجاد تحول در تاریخ هستند خود از معیار‌های عصر خویش تبعیت کنند، دیگر هیچ تحولی در تاریخ اتفاق نخواهد افتاد.
علی فلاحتکار:
آرمانخواهی انسان مستلزم صبر بر رنج‌هاست.
وحید عربیان:
«کربلا به رفتن نیست به شدن است که اگر کربلا به رفتن بود، شمر هم کربلایی است.» #شهید_آوینی #سید_شهیدان_اهل_قلم
جلال میلانی:
گمنامی برای شهرت‌پرست‌ها دردآور است وگرنه همه اجر‌ها در گمنامی است.
علی پاکنژادیان:
باید دانست که برای محافظت از خویش به دور خود دیوار کشیدن همواره ادامه انفعال است! جواب تهاجم را باید با تهاجم داد و تنها در این صورت است که از انفعال خارج خواهیم شد. #شهید_آوینی
علی خردمند:
پندار ما این است که ما مانده‌ایم و شهدا رفته‌اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده‌اند. سالروز شهادت #شهید_آوینی
عبدالله گنجی:
#شهید_آوینی: عجیب اینجاست که این همان دهکده جهانی است که زیر آسمانش بسیجیان رمل‌های فکه زیسته‌اند. همان دهکده جهانی است که نیمه شب‌هایش ماه هم بر کازینو‌های لاس وگاس تابیده و هم بر حسینیه دوکوهه و گور‌هایی که در آن بسیجیان از خوف و عشق خدا می‌گریسته‌اند. دنیای عجیبی است نه؟
مهسا رجبی:
طنین صدای شما همیشه تو گوش ماست سید شهیدان اهل قلم...
احمد غلامی:
هنر در انقلاب اسلامی مسئله مهمی است. هم از حیث صادر کردن پیام‌ها و آرمان‌های انقلاب و هم از حیث زنده نگه داشتن مجاهدت‌ها و تاریخ انقلاب. باید دست هنرمندان گفتمان انقلاب را ببوسیم.
حسن عبدی:
هنرمندان گفتمان انقلاب اسلامی را هم قدر و هم شأن اندیشمندان و فیلسوفان بدانیم که چه بسا انقلاب اسلامی به‌هنرمندانش ده‌ها برابر بیشتر محتاج است.‌ای کاش ما شهروندان قدر بدانیم و مسئولان هم قدر بدانند.
آزاده محمدحسین:
اوایل انقلاب خیلی‌ها سعی در تخریب شهید آوینی داشتند. یک نفر یک عکس از شهید آوینی می‌برد پیش رهبری می‌گوید این قبلاً شلوار لی می‌پوشیده و تیپش اونطور بوده و فلان فلان! رهبری می‌گویند: عجب! من ارادتم نسبت به ایشان بیشتر شد! چون فهمیدم سیر سلوک داشته که به اینجا رسیده...

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار