
استقلال در آخرین بازی از هفته یازدهم رقابت های لیگ برتر،عصر امروز(دوشنبه) مقابل استقلال اهواز قرار گرفت و در حالی که با دو گل از حریف جلو بود در نهایت با خوردن سه گل شکست خورد.دو تیم بازی را هجومی و جذاب آغاز کردند. پس از دو سه موقعیت خوب برای هر دو تیم آرش برهانی در دقیقه 16 اولین استقلال را به ثمر رساند. بعد از این گل استقلال اهواز صاحب موقعیتی خوب شد که ضربه میلاد میداودی به تیرک دروازه برخورد کرد.
درحالی که شاگردان باقری نیا برای رسیدن به گل تلاش می کردند بار دیگر آبی پوشان تهرانی صاحب موقعیت شدند و توسط رضا عنایتی در دقیقه 23 به گل دوم رسیدند. پاس هر دو گل را خسرو حیدری ارسال کرد.
بعد از این گل تلاش دو تیم برای تغییر در روند بازی بی فایده بود و این نیمه با برتری 2 بر صفر آبی پوشان تهرانی به پایان رسید. در شروع نیمه دوم این استقلال اهوازی ها بودند که بازی را هجومی آغاز کردند که این تلاش گل دقیقه 49 رضا معقولی را برای آبی پوشان اهوازی به دنبال داشت.
در ادامه بازی آبی پوشان اهوازی تلاش زیادی برای به ثمر رسیدن گل تساوی داشتند اما فرصت های آنها به دلیل بی دقتی بازیکنان این تیم از دست رفت. در جریان حملات استقلال اهواز، همنامان تهرانی آنها خطر آنچنانی روی دروزاه حریف ایجاد نکردند.
در دقیقه 86 امیر خلیفه اصل گل تساوی استقلال اهواز را به ثمر رساند. در دقیقه 90 ضربه امید روانخواه را در آستانه دروازه غبیشاوی گرفت.
در دقیقه 94 بعد از دست دادن موقعیت بسیار عالی برای استقلال اهواز مصطفی بیژنی گل سوم و پیروزی بخش استقلال اهواز را به ثمر رساند تا اولین شکست استقلال رقم بخورد.