کد خبر: 100956
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۵
مدیر کل آموزش و پرورش راهنمایی وزارت آموزش و پرورش گفت: تنبیه‌بدنی در مدارس سراسر کشور به شدت کاهش یافته است.
منوچهر فضلی‌خانی افزود: طی بخشنامه‌‌ها و دستور‌العمل‌ها آموزش و پرورش، تأکید شده است که از هرگونه تنبیه‌بدنی دانش‌آموزان در مدارس اجتناب شود.
وی با اشاره به اینکه تنبیه‌بدنی موجب رشد درسی و ارتقای تربیتی ‌نمی‌شود، ادامه داد: تنبیه‌بدنی در دانش‌آموزان موجب تربیت موقتی می‌شود. در حقیقت با این اقدام به طور ظاهری دانش‌آموزان تربیت می‌شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش راهنمایی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: آگاهی‌های لازم در خصوص تنبیه‌بدنی به اولیا داده شده است. در حقیقت اگر معلمی دست به این اقدام بزند، طبق قانون علاوه بر اینکه در سیستم آموزشی وزارت آموزش و پرورش مورد بازخواست قرار می‌گیرد در مراجع قانونی نیز این اقدام معلم پیگیری می‌شود.
وی بیان کرد: در استان‌ها و نظام آموزش و پرورش تنبیه بدنی دانش‌آموزان توسط معلمان، معضل تلقی نمی‌‌شود زیرا در مدارس تنبیه‌بدنی به شدت کاهش پیدا کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار