کد خبر: 1008173
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۰
مصوبه شورای شهر غیرقانونی است
معاون عمرانی استاندار تهران با تأکید بر اینکه تخلفات ساختمانی جزئی و کلی ندارد، گفت: رسیدگی به تخلفات ساختمانی تحت هر شرایط در اختیار کمیسیون ماده ١٠٠ است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: محمد تقی‌زاده درباره مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مرتبط با لایحه چارچوب اختیارات وظایف کمیسیون‌های داخلی مناطق گفت: رسیدگی به تخلفات ساختمانی تحت هر شرایطی چه ضرورت قلع داشته باشد و چه نداشته باشد، مربوط به کمیسیون ماده ۱۰۰ است؛ در حقیقت تصویب چنین طرحی در حوزه اختیارات شورا نیست. یعنی اساساً شورا‌های اسلامی شهر به شکل عام در این حوزه حق ورود ندارند. وی افزود: تخلف جزئی و کلی نداریم؛ در شهر تهران شاید به دلیل اینکه ساخت و ساز‌ها در مقیاس گسترده انجام می‌شود و از نظر کمیت زیاد است ۱۰۰ متر مربع عددی نباشد، اما در یک شهر کوچکی با جمعیت کم که ساخت و ساز کم است ۱۰۰ مترمربع یک طبقه است؛ بنابراین ساخت و ساز عمده و جزئی نداریم. تقی‌زاده تأکید کرد: ساخت و ساز غیرمجاز، ساخت و ساز غیرمجاز است، چه ۵۰ مترمربع باشد چه ۵۰۰ متر و چه ۵۰۰۰ مترمربع؛ بر اساس کدام قانون، آیین‌نامه یا مصوبه هیئت وزیران، این اختیار به شورا‌های اسلامی شهر داده شده‌است که در این حوزه تصمیم‌گیری و تفویض اختیار کنند؟! آنچه برداشت ناصواب از ماده ۱۰۰ است اینکه شهرداری‌ها می‌توانند تخلف را به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال کنند درحالی که این واژه دلیل بر اختیار شهرداری برای ارسال تخلف به کمیسیون ماده ۱۰۰ نیست.

وی افزود: قانون ماده ۱۰۰ تأکید می‌کند مالکین املاک واقع در محدوده شهر و حریم آن قبل از هرگونه اقدام عمرانی باید از شهرداری پروانه اخذ کنند؛ اگر کسی این کار را نکرد شهرداری می‌تواند پرونده را به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال کند. وی افزود: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مرتبط با لایحه چارچوب اختیارات وظایف کمیسیون‌های داخلی مناطق، برخی اعلام می‌کنند، چون پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ نمی‌رود و در منطقه رسیدگی می‌شود آمار پایین می‌آید؛ شهرداری که مرجع رسیدگی به تخلف ساختمانی نیست! بی‌تردید وضع ضوابط و مقررات شهرسازی و فنی بر عهده شورای شهر نیست و نیاز است، افرادی که چنین اعتقادی دارند اعلام کنند وضع این مقررات شهرسازی توسط شورای شهر مستند به کدام بند قانونی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار