کد خبر: 99870
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۳
مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به بتصویب اساسنامه " مدارس وابسته " گفت: بر مبنای این اساسنامه ، نحوه مدیریت مدارس وابسته هیئت امنایی است و نمایندگان نهادهای ذیربط با عضویت در هیئت امنا از اختیارات سیاستگذاری و تصمیم گیری برخوردار خواهند بود.
وی اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش نیز به فراخور شرایط خود ، امکانات و تجهیزاتی را در اختیار این مدارس قرار می دهد و حتی ساختمان مدرسه را نیز به دستگاه ها واگذار می کند.
نوید ادهم گفت : این مدارس دولتی است و امکان عرضه خدمات آموزشی و پرورشی به دیگر دانش آموزان منطقه استقرار این مدارس نیز وجود دارد.
وی افزود: بر پایه اساسنامه این مدارس ، صلاحیت فرد یا دستگاه های متقاضی این مدارس در وزارت آموزش و پرورش بررسی و طبق ضوابط تصمیم گیری می شود.
نوید ادهم گفت: هدف از ایجاد این مدارس ، فراهم کردن زمینه مشارکت بیشتر نهادهای عمومی ، وزارتخانه ها و موسسات عام المنفعه در فرایند تعلیم و تربیت به ویژه ارائه خدمات بیشتر به فرزندان کارکنان نهادهاست.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به استقبال دستگاه های دولتی از ایجاد مدارس وابسته افزود‌: برخی دانشگاه ها مانند دانشگاه زابل چنین مدارسی ایجاد و برخی دانشگاه ها نیز برای تاسیس این مدارس درخواست کرده اند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار