کد خبر: 976918
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
استاندار آذربایجان‌شرقی
استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به تخریب یا آسیب‌دیدگی ۲۳۰۰ واحد مسکونی در اثر این زلزله، گفت: بازسازی این واحد‌ها با توجه به امکانات مورد نیاز و مهلت زمانی، نیازمند یک تقسیم کار ملی است.
محمدرضا پورمحمدی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان به منظور بررسی و پیگیری آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده شهرستان‌های میانه و سراب و روند کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان، با قدردانی از همکاری و همدلی همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مسوول که از همان ساعات اول در محل‌های وقوع حادثه حضور یافتند، اظهار داشت: خوشبختانه مواجهه با پیامد‌های زلزله تا این لحظه به خوبی مدیریت شده است و مشکل خاصی در این خصوص نداریم.

وی با تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در اثر این حادثه، یادآور شد: جان باختن حتی یک نفر هم تاسف‌بار است؛ اما به لطف الهی، تلفات این حادثه در مقایسه با شدت آن بسیار کم بود و با همدلی و جدیت گروه‌های امدادی، هیچ‌کس در زیر آوار نماند.

پورمحمدی افزود: مسوولان کشور نیز از همان ساعات اولیه در تماس‌های تلفنی با بنده، با آسیب‌دیدگان ابراز همدردی و آمادگی خود را برای کمک به حل مشکلات آنان اعلام کردند.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به تخریب یا آسیب‌دیدگی ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی در اثر این زلزله، گفت: بازسازی این واحد‌ها با توجه به امکانات مورد نیاز و مهلت زمانی، نیازمند یک تقسیم کار ملی است.

وی با تأکید بر اینکه دستگاه‌های استانی باید امکانات خود را برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان اختصاص دهند، تصریح کرد: استان‌های معین هم برای اعزام ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز اعلام آمادگی کرده‌اند و در صورت نیاز از امکانات بخش خصوصی نیز استفاده خواهیم کرد.

پورمحمدی بر مدیریت توزیع اقلام امدادی نظیر چادر در بین زلزله‌زدگان تأکید کرد و گفت: مدیریت عملیات کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان برعهده فرمانداران و بخشداران است و امکانات باید بر اساس اولویت‌ها توزیع شود.

یوسف داوودی، نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از اهتمام استاندار و مسوولان استان نسبت به حل مشکلات زلزله‌زدگان، بر تسریع در عملیات آواربرداری و تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز در این خصوص تأکید کرد.


آسیب به ۲ هزار واحد مسکونی در ۵۶ روستای میانه

فرماندار میانه نیز از توزیع یک‌هزار و ۲۰۰ تخته چادر برای اسکان اضطراری زلزله‌زدگان این شهرستان خبر داد و ادامه داد: لوازم گرمایشی و مواد غذایی نیز به اندازه نیاز توزیع شده است.

محمدرضا مشایخی با اعلام اینکه در مجموع ۲ هزار واحد مسکونی در ۵۶ روستای بخش‌های کندوان و ترکمانچای آسیب دیده‌اند، گفت: با توجه به اتمام دفن احشام تلف شده، شروع آواربرداری با تعیین حدود توسط بنیاد مسکن اولویت اصلی است که این امر نیازمند اعزام ماشین‌آلات مورد نیاز از سوی دستگاه‌های استانی است.


۱۰۶۰ روستا در ۲۸ روستا بر اثر زلزله آسیب دیده‌اند

فرماندار سراب هم تعداد روستا‌های آسیب‌دیده در اثر زلزله را ۲۸ روستا اعلام کرد و بیان کرد: خانه‌های یک‌هزار و ۶۰ خانوار روستایی بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شده است.

ایرج ثقفی همچنین از تخریب ۱۰۰ واحد دامی در روستا‌های این شهرستان خبر داد و اضافه کرد: عملیات آواربرداری در روستا‌های این شهرستان آغاز شده و آب، برق و گاز در همه روستا‌های آسیب‌دیده برقرار شده است.

فرماندهان سپاه عاشورا و نیروی انتظامی استان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، شهردار تبریز، رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان و معاون جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام یافته در مناطق زلزله‌زده و روند کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان ارائه کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر